Consiliul Județean Vrancea, premiat de Agenția Națională a Funcționarilor Publici pentru promovarea inovației și calității în sectorul public

Filed under Comunicate de presa

Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP) a acordat Consiliului Județean Vrancea, condus de președintele Marian Oprișan, o diplomă de apreciere pentru  implicarea în promovarea inovației și calității în sectorul public.

Această distincție a fost acordată în cadrul celei de-a X-a ediții a conferinței internaționale ”Inovație și calitate în sectorul public”, organizată la București, în data de 16 noiembrie 2017.

Președintele ANFP, domnul Leonid-Augustin Moisiu, a mulțumit pentru colaborare domnului Marian Oprișan, președinteleConsiliului Județean Vrancea, și l-a asigurat de întreaga deschidere a instituției pe care o conduce pentru implicarea în proiecte valoroase, având ca obiectiv principal susținerea inovației și a calității în sectorul public. ”Ne face o deosebită plăcere să vă informăm că instituția pe care o reprezentați se regăsește printre cele 10 apreciate și să vă transmitem, în acest sens, diploma, însoțită de mulțumirile și felicitările noastre. Implicarea constantă a instituției pe care o reprezentați, în demersurile ANFP, a adus un plus de valoare și a contribuit la succesul acestora”, a transmis președintele ANFP, domnul Leonid-Augustin Moisiu.

Consiliul Județean Vrancea a primit această diplomă de apreciere alături de alte 9 instituții și autorități publice din România, care au demonstrat o preocupare constantă în susținerea inovației și calității în sectorul public.

 

 

 

Biroul de Presă al Consiliului Județean Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *