Filed under Politica

În calitatea mea de preşedinte al liberalilor vrânceni sunt obligat să fac un apel către vrânceni pentru a ieşi la vot pe 29 iulie şi a-l demite pe „comandantul suprem” Traian Băsescu.

Preşedintelui suspendat şi P. D. L. – ului le este frică de popor şi de aceea îi îndeamnă să stea acasă, căci în cazul în care românii ar ieşi la vot, aceştia ştiu sigur că vor vota în masă împotriva lui. Echipele noastre de campanie merg din casă în casă, merg pe străzi, bat din uşă în uşă îndemnând lumea să iasă la vot, este singura dorinţă a noastră, a celor care am ajuns la limita răbdării.

Oamenii nu trebuie să uite că Băsescu a fost cel care a tăiat salariile bugetarilor, Băsescu este cel care a semnat decretele prin care mii de bugetari au fost puşi pe liber, i-a îndemnat pe tinerii medici să plece din ţară şi asta după ce poporul român investeşte ani şi mulţi bani în pregătirea lor, a tăiat pensiile şi ajutoarele sociale, a sărăcit şi pe ultimul român, asta a făcut Băsescu tot timpul erijându-se în comandantul suprem.

Vrâncenii vor ieşi sigur la vot şi vor vota DA, iar Băsescu va pleca împreună cu Udrea, Videanu, Berceanu, Roberta Anastase, Blejnar, toată această încrengătură de mafioţi care au supt precum căpuşele sângele poporului. Băsescu a reuşit să îi păcălească pe români atunci când a plâns pe umerii lui Stolojan, a reuşit să îi păcălească a doua oară la referendumul din 2007, iar acum Băsescu va încerca să ne păcălească din nou victimizându-se. Indiferent că suntem maghiari, români, romi, trebuie să ieşim cu toţii la vot, pentru că pe toţi ne-au afectat măsurile pe care Băsescu în calitatea lui asumată de prim-ministru, preşedintele al Senatului, preşedintele al Camerei Deputaţilor le-a luat în ultimii ani.

Vă rog să-i lămuriţi pe toţi cei care cred că, neprezentându-se la vot, protestează cu folos, să le spuneţi că protestul lor este inutil, că nu pot protesta decât într-un singur fel: venind la vot şi votând. Ştiu ca zilnic vă confruntaţi cu probleme în familie, la servici, iar unii dintre dumneavoastră se gîndesc că dacă nu se prezinta la vot sancţionează astfel clasa politică. Nu faceti decât să vă sancţionaţi tot pe voi, cei care zilnic simţiţi pe propria piele greutăţile care vă apasă datorită deciziilor proaste luate de Băsescu. Înca doi ani sub domnia preşedintelui suspendat, Traian Băsescu, nu înseamnă decât un adevarat dezastru pentru această ţara şi pentru cetăţeanul de rând.

Vă aştept duminica, 29 iulie 2012, la vot.

Presedinte PNL Vrancea

deputat Nini Sapunaru

One Response to Este momentul să scăpăm ţara de Traian Băsescu! – comunicat de presă PNL Vrancea

1. Pingback: Este momentul să scăpăm ţara de Traian Băsescu! –… | Alegeri Parlamentare Romania 2012