Fabrica de fapte bune ”Corneliu Puiu”: Consultații gratuite stomatologice și ORL pentru copii

Filed under Eveniment

În fiecare zi descoperim că oameni cu suflet chiar există. Oameni care vor să ajute fără a aștepta nimic în schimb. Astăzi vă prezentăm, proiectul ”Fabrica de fapte bune ”Corneliu Puiu”. Voluntarii din cadrul acestui proiect alături de cei trei frați Marinescu, medici cunoscuți în Focșani,au lansat campania „Desenăm zâmbete frumoase și sănătoase!”, în cadrul căreia vor oferi consultații medicale gratuite pentru copiii cu o situație financiară nu foarte bună. ”

Credem în educatie, în toate formele ei, așa că astăzi vă povestim despre un nou proiect prin care aducem un plus de bine în societate, alături de clinica stomatologică Pro Ortodontie. Educația în privința igienei orale și a prevenției dentare trebuie să înceapă de la o vârstă fragedă, iar vizita la dentist să devină o rutină, o normalitate, care nu trebuie sa creeze teamă, ci, din contră, siguranță și încredere. De aceea, alături de dr. Andrei Marinescu și dr. Radu Marinescu, vom asigura controale și intervenții gratuite pentru 16 copii fără posibilități financiare, în fiecare lună, timp de un an. Consultații ORL gratuite vor primi și din partea dr. Bogdan Marinescu, medic primar ORL. 
Mulțumim acestor doctori deosebiți, alături de care vom desena noi zâmbete frumoase și sănătoase. Dacă cunoașteți cazuri care corespund descrierii- copii și tineri până în 18 ani, cu probleme dentare sau ORL și fără posibilități financiare, vă rugăm să ne contactați. Vom face tot posibilul să luam în considerare fiecare caz. Zâmbiți frumos și spor la Fapte Bune!”, au prezentat voluntarii proiectului. Despre fiecare caz în parte, le puteți scrie pe pagina de facebook : https://www.facebook.com/corneliupuiu.org/.

Lasă un răspuns