Inaugurarea Oraselului Copiilor criticata de tinerii democratliberali

Filed under Politica

În numele politicienilor serioși din județul Vrancea, cer scuze micuților și părinților veniți la deschiderea Orășelului Copiilor, nevoiți să asiste la un jalnic spectacol de propagandă electorală, instrumentat de Marian Oprișan.

În locul lui Moș Nicolae, pe care prichindeii îl așteptau cu sufletul la gură, să le dăruiască dulciuri și jucării, a apărut Moș Marinel care și-a golit, în fața lor, tolba cu promisiuni mincinoase de la USL: autostradă la Focșani.

Un proiect existent doar pe o hartă mâzgălită cu carioca, ce are tot atâtea șanse să devină realitate câte au avut și celelalte pe care baronul Marinel le-a promovat de-a lungul celor 13 ani, de când se află la conducerea Consiliului Județean Vrancea. Adică niciuna.

Căci Marinel nu este un om al faptelor, așa cum singur se laudă, ci un om al vorbelor, al promisiunilor mincinoase care nu se îndeplinesc niciodată.

Nimic din ceea ce a promis el nu s-a realizat. Nici unul din marile sale proiecte, cu care a luat ochii vrâncenilor înaintea campaniilor electorale nu a prins viață.

Restaurantul McDonald‛s și aeroportul de la Focșani, parcul de distracții din Crângul Petrești sau pârtia de schi de la Lepșa au fost angajamente certe, pe care baronul și le-a luat și care au eșuat lamentabil.

Peste doi ani și jumătate, în această categorie, a vorbelor aruncate în vânt, va intra și autostrada pe care acum o flutură pe dinaintea copiilor noștri.  Va rămâne doar o linie pe o hârtie, în vreme ce Marinel, exaltat în megalomania sa, va propune o altă fantasmă.

Îi atrag atenția să coboare cu picioarele pe pământ și să se apuce de muncă de-adevăratelea.           Noi, tinerii, nu suntem dispuși să devenim o altă generație de sacrificiu, la cheremul unor indivizi care nu-și urmăresc decât propriile interese.

Vrancea puternică se construiește cu proiecte viabile și realizabile, nu cu povești de adormit copiii spuse sub bradul de Crăciun, lângă Moșul cel palid din Piața Unirii.

Ionuț Filimon,

președinte al Organizației de Tineret a PDL Vrancea

 

Lasă un răspuns