Oprișan vrea funcții mari în PSD după ce a rezolvat probleme majore ale Vrancei: autostradă, aeroport, parc industrial, spital!

Filed under Politica

Am aflat, nu cu surprindere aș putea spune, anunțata intenție a președintelui CJ Vrancea, Marian Oprișan, de a candida pentru o funcție la nivel central, în cadrul PSD. Evident, pentru a putea avea o pârghie la îndemână, ulterior, astfel încât să-și vadă visul de-o viață cu ochii: ministru de Interne.

După ce a făcut în județ aeroport, parc industrial, spital nou, autostradă și a ridicat, alături de Guvernul PSD, nivelul de trai al vrâncenilor, iată că acum vrea o carieră politică de anvergură la nivelul conducerii PSD. După ce a susținut investițiile majore în economia Vrancei, făcute de numeroasele companii naționale și internaționale, iată că măritul președinte al PSD Vrancea vrea să treacă la un alt nivel. Cum? N-a făcut cele de mai sus? Și atunci, vă veți întreba, pe bună dreptate: dacă n-a fost în stare să facă din Vrancea un județ atractiv pentru investitori, din care să nu se mai plece cu zecile de mii, cum are tupeul să-și anunțe pretenții de anvergură la nivel național? Iată că are, pentru că e făcut din același aluat ca Dragnea și alți lideri PSD care-și bat joc de România prin ceea ce fac.

Departament Comunicare Senator Toma Cătălin Dumitru

 

23 februarie 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *