Ora de dirigentie – comunicat de presa

Filed under Invatamant

dirigentieDirecţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vrancea a lansat, ieri, 05.02.2014 proiectul de tineret „Ora de dirigentie”. La acest eveniment, tinerii voluntari, institutiile si organizatiile de tineret partenere, formatorii implicati în proiectele de tineret ale instituţiei noastre, si-au propus, drept scop, dezvoltarea personală a tinerilor voluntari si nu numai, prin activităţi nonformale si educative,  prin implicare si responsabilizare a tinerilor in societate. Prima „ora” va fi sustinuta de catre d-na Monica Manolache, marti, 11.02.2014, pe tema „Siguranta pe Internet”. Proiectul se va derula pe tot parcursul anului 2014 si va inscrie orice tema de interes pentru tineri.

Prin acest set de activitati, sunt aplicate principiile vizate de Strategia MTS in domeniul tineretului 2014-2020. Aceasta activitate de formare se va completa cu cel putin 2 sesiuni de scriere de proiecte Erasmus +, in cursul acestui an, adresate tinerilor vranceni, membri ONGT.

Comunicat de presa