PDL Vrancea il sustine pe Predoiu la presedentie – comunicat de presa

Filed under Politica

Partidul Democrat Liberal Vrancea îl susține pe Cătălin Predoiu la prezidențialele din 2014, programul acestuia, fiind mult mai convingător decât al contracandidatului său, Gheorghe Falcă.  Sambata 30 noiembrie, în șase secții de votare, democrat liberalii vrânceni și-au exprimat opțiunea în cadrul competiției interne pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidențiale de anul viitor. La urne au fost prezenți peste 68% din membrii organizației județene, aceștia votând în număr foarte mare pentru Cătălin Predoiu. Astfel, conform rezultatelor finale, după numărarea buletinelor de vot, Cătălin Predoiu a obținut 83,56% din sufragii. Cel de-al doilea candidat, Gheorghe Falcă, a strâns doar 16,44% din numărul voturilor exprimate.  „A fost o competiție internă, care s-a desfășurat după toate regulile democratice, pentru desemnarea unui candidat la alegerile prezidențiale din 2014. Cel mai bun dintre cei doi, al cărui program a reușit să atragă cât mai multe adeziuni, a câștigat. Este pentru prima oară când un partid, Partidul Democrat Liberal, își desemnează candidatul la prezidențiale în urma consultării tuturor membrilor săi“, a declarat Costică Neață, președintele PDL Vrancea.  pdlDincolo de rezultatul obținut, a fost un demers util pentru Partidul Democrat Liberal, deoarece, astfel,  toți delegații care au participat și au pus ștampila pe un candidat sau pe altul, și-au asumat o responsabilitate foarte mare pentru viitorul partidului.

Ing. Costică Neață

Președinte al Organizației PDL Vrancea