Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

Mandat european de arestare, pus în executare de poliţişti

La data de 1 februarie a.c., ora 08.00, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Adjud au identificat și reținut un bărbat, de 30 de ani, din comuna Homocea, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile din Marea Britanie.

Bărbatul  a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Vrancea fiind ulterior prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galați.

Conducea un auto radiat şi cu permisul suspendat

La data de 1 februarie a.c., ora 11.50, polițiștii Serviciului Rutier Vrancea au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat, de 60 de ani, din municipiul Brăila.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul era radiat din circulație din cursul lunii martie 2017  iar bărbatul avea permisul de conducere reținut, în urma săvârșirii unei infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Pe numele său, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, pus în aplicare de polițiști

La aceeași dată, polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Panciu, au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate emis de Judecătoria Panciu pe numele unui bărbat de 52 de ani, din comuna Străoane.

Cel în cauză a fost condamnat la 6 luni de închisoare pentru pentru săvârșirea infracțiunii de ,,Tăiere ilegală de arbori”.

Bărbatul a fost depus în Penitenciarul Focșani.

Cercetați pentru infracțiuni la regimul rutier

La data de 2 februarie a.c., în jurul orei 00:00, polițiștii Biroului Rutier Focșani au depistat un bărbat, de 25 de ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism, sub influența alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,43 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

La data de 2 februarie ac., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Păunești au depistat pe raza comunei Pufești, pe DJ 205H, un bărbat, de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism care avea autorizația de circulație provizorie expirată.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii  de conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Duminică, 3 februarie a.c., ora 00.45, polițiștii  Secției 5 Poliție Rurală Cotești  au oprit pe raza satului Bonțești din comuna Cârligele un ATV, condus de un bărbat, de 50 de ani.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică și  nu s-a putut stabili concentrația alcoolică în aerul expirat, a fost condus la o unitate medicală,unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice, sub influența alcoolului.

Lasă un răspuns