Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

Cercetați pentru infracțiuni la regimul rutier

Sâmbătă, 11 mai a.c., ora 18.30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mărășești au depistat un bărbat, de 33 de ani,  din localitate, în timp ce conducea un autoturism, făra a poseda permis de conducere.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal.

Tot sâmbătă, 11 mai a.c.,  ora 21.55,  polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud și cei ai Secției 4 Poliție Rurală Adjud au oprit un autoturism care circula pe drumul comunal Ocheșești-Izvoarele, de pe raza comunei Corbița.

Conducătorul auto, un bărbat de 44 de ani, din comuna Corbița, a fost testat cu aparatul eilotest care a indicat o concentrație de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Depistat în timp ce conducea un autoturism pe strada Drumul Vinului, din Cârligele, sub influența alcoolului

La data de 11 mai a.c., ora 19.05, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Focșani au depistat pe strada Drumul Vinului din localitatea Cârligele, un autoturism condus de către un bărbat, de 56 de ani, din Focșani.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de  1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Lasă un răspuns