Reteta saptamanii: PUI TIKKA

Filed under Retete pentru pofticiosi

Saptamana aceasta va propunem sa gatiti o reteta gustoasa si care poate fi preparata destul de repede.

 

PUI TIKKA

Ingrediente

Piept de pui – 180 g

Ardei gras rosu – 50 g

Grancucina – 100 ml

Rizotto – 50 g

Vanata – 20 g

Dovlecel – 20 g

Condiment Tikka – 3 g

Sare – 3 g

Patrunjel

 

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui fasii, se trage intr-o tigaie cu putin ulei timp de 4 minute dupa care se adauga ardeiul gras taiat joulien si se mai calesc impreuna 4-5 minute. Se adauga apoi grancucina, sare si condimentul Tikka. Toate acestea se mai lasa pe foc inca 3 minute. Dovlecelul si vanata se toaca cuburi mai mari, se trag si ele intr-o tigaie cu putin si sare dupa care se adauga patrunjelul. Se servesc calde impreuna. Cel mai bun PUI TIKKA il puteti gusta la Trattoria Verona.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *