Reteta saptamanii: PUI TIKKA

Filed under Retete pentru pofticiosi

Saptamana aceasta va propunem sa gatiti o reteta gustoasa si care poate fi preparata destul de repede.

 

PUI TIKKA

Ingrediente

Piept de pui – 180 g

Ardei gras rosu – 50 g

Grancucina – 100 ml

Rizotto – 50 g

Vanata – 20 g

Dovlecel – 20 g

Condiment Tikka – 3 g

Sare – 3 g

Patrunjel

 

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui fasii, se trage intr-o tigaie cu putin ulei timp de 4 minute dupa care se adauga ardeiul gras taiat joulien si se mai calesc impreuna 4-5 minute. Se adauga apoi grancucina, sare si condimentul Tikka. Toate acestea se mai lasa pe foc inca 3 minute. Dovlecelul si vanata se toaca cuburi mai mari, se trag si ele intr-o tigaie cu putin si sare dupa care se adauga patrunjelul. Se servesc calde impreuna. Cel mai bun PUI TIKKA il puteti gusta la Trattoria Verona.

 

Lasă un răspuns