Acasă Economie 01.06.2009 data limita pentru depunerea situaţiilor financiare

01.06.2009 data limita pentru depunerea situaţiilor financiare

273
0
Reclama

Direcţia Generală a Finanţelor Publice Vrancea aduce la cunoştinţa celor interesaţi că 01.06.2009 este termen de depunere a situaţiilor financiare pentru companiile naţionale, regiile autonome, institutele naţionale de cercetare-dezvoltare, potrivit Legii 82/1991 republicată cu modificările şi completările ulterioare.

Programul de bilanţ (situaţii financiare anuale) poate fi obţinut de la sediile unităţilor fiscale teritoriale sau descărcat de pe site-ul MFP, Portal ANAF – http://anaf.mfinate.ro, de la categoria Asistenţă Contribuabili/Programe utile/Situaţii financiare anuale.

Reclama

Reamintim că situaţiile financiare anuale trebuie să aibă înscrise în clar numele şi prenumele persoanei care le-a întocmit, calitatea acesteia: director economic, contabil-şef sau altă persoană împuternicită să îndeplinească această funcţie, persoană autorizată potrivit legii, membră a Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR), precum şi numărul de înregistrare în organismul profesional al acesteia, dacă este cazul.

Situaţiile financiare anuale se întocmesc şi se publică, potrivit legii, în monedă naţională.

Nedepunerea situaţiilor financiare anuale se sancţionează cu amendă de la 400 la 5.000 lei conform art. 42 aliniat 1 din Legea 82/1991 republicată.

Lasă un răspuns