Acasă Comunicate de presa Compania Nationala de Căi Ferate “CFR” SA a semnat Act Adiţional, cu...

Compania Nationala de Căi Ferate “CFR” SA a semnat Act Adiţional, cu valabilitate de 12 luni, la Contractul Colectiv de Muncă

173
0
Reclama

BIROUL DE PRESĂ, INFORMAŢII ŞI RELAŢII CU PUBLICUL

Nr:1/2/142/23.04.2013

Reclama

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

 

Bucureşti, 23 aprilie 2013

 

Compania Nationala de Căi Ferate “CFR” SA a semnat Act Adiţional, cu valabilitate de 12 luni, la Contractul Colectiv de Muncă (CCM).

 

Contractul Colectiv de Muncă promovează relaţii de muncă echitabile, un cadru normal şi legal de funcţionare a companiei, iar prin noile prevederi reprezentanţii administraţiei şi cei ai federaţiilor sindicale au pus accent pe stabilitatea socială.

 

Noutăţile stipulate în Actul Adiţional vizează alinierea primelor 7 clase de salarizare la salariul minim pe economie şi posibilitatea de a reanaliza, la sfârşitul acestui an, condiţiile de acordare a facilităţilor de călătorie şi a ajutorului material cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, funcţie de situaţia finaciară a companiei.

 

Actul Adiţional respectă în continuare angajamentele Guvernului României cuprinse în Scrisoarea de Intenţie semnată cu Fondul Monetar Internaţional şi în Memorandumul de Înţelegere cu Uniunea Europeană, referitoare la CNCF CFR SA.

 

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

Şef birou,

Oana Brânzan 

Lasă un răspuns