Acasă Comunicate de presa Prima activitate realizată de Consiliul Școlar al Elevilor Junior

Prima activitate realizată de Consiliul Școlar al Elevilor Junior

30
0
Reclama

Comunicat de presă

Prima activitate realizată de Consiliul Școlar al Elevilor Junior

Reclama

 treasure hunt

În data de 31 mai, Consiliul Școlar al Elevilor Junior de la Colegiul Național „Unirea” din Focșani a organizat un treasure hunt pentru elevii de gimnaziu, cu scopul de a sărbători Ziua Internațională a Copilului.

Astfel au fost făcute cinci echipe din câte cinci elevi, iar acestea au trebuit să urmărească indiciile, pentru a ajunge la „comoară”, care a constat într-o cutie de Raffaello. Bineînțeles că pentru a primi următorul indiciu, fiecare echipă a trebuit să treacă de anumite probe, de exemplu să cânte o melodie sau să numească o personalitate românească.

Activitatea s-a încheiat abia după ce toate echipele au trecut de fiecare probă și au ajuns în punctul final. De asemenea, putem spune că participanții au fost foarte mulțumiți de treasure hunt-ul ce a avut loc, mai ales că a fost organizat de structura care îi reprezintă, astfel asigurându-se și o promovare la nivelul Consiliului Școlar al Elevilor Junior.

În concluzie, structura nou înființată de Consiliul Școlar al Elevilor din cadrul Colegiului Național „Unirea”, și anume Consiliul Școlar al Elevilor Junior, se dezvoltă rapid, căpătând credibilitate și vizibilitate atât în plan intern cât și în plan extern.

 

 

 

 

 

Biroul de presă al

Consiliului Școlar al Elevilor

Colegiul Național „Unirea” Focșani

 

 

 

Contact:

Valentina Tănase, preşedinte Consiliul  Şcolar al Elevilor  de la Colegiul Naţional „Unirea”

E-mail: valentina.tanase1996@yahoo.com

Telefon: 0727345890

 

Mădălina Blîndu,director la departamentul Mobilitate, Informare, Formare și Consiliere al Consiliului Şcolar al Elevilor de la Colegiul Naţional „Unirea”

E-mail: madalina.bl27@yahoo.com

Telefon: 0769968416

 

Articolul precedentZiua Portilor Deschise la Pompieri
Articolul următorCOMUNICAT DE PRESA – DJST Vrancea
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns