Acasă Social 130 de locuri de muncă vacante până pe 12 mai

130 de locuri de muncă vacante până pe 12 mai

29
0
Reclama

Agenţii economici din judeţ au ofertat 130 de locuri de muncă pentru şomerii vrânceni, sau pentru cei care doresc să îşi schimbe job-ul actual. Până pe 12 mai sunt vacante 107 de posturi de confecţioner-asamblori articole textile, 13 de muncitori necalificaţi în industria confecţiilor şi 7 de lăcătuşi mecanic. De asemenea, sunt libere şi câte un post de contabil, amanetar şi respectiv de croitor.

Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) sunt înregistrate 10.002 locuri de muncă. La nivel naţional, pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite 755 locuri de muncă, iar pentru cei cu studii medii, profesionale şi lucrători necalificaţi sunt disponibile 9.247 locuri de muncă.

Reclama

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau de reşedinţă sau pot accesa adresa de internet http://lmv.anofm.ro/index_lmv.php , unde pot vizualiza locurile de muncă vacante oferite în fiecare judeţ, pe meserii, precum şi persoanele de contact cărora le pot solicita informaţii suplimentare.

 

Articolul precedent10 vrânceni, la un pas de a produce un dezastru
Articolul următorŞeful Poliţiei şi-a lovit maşina
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns