Acasă Eveniment 15 proiecte pentru tineret depuse de ONG-uri la Consiliul Județean, pentru obținerea...

15 proiecte pentru tineret depuse de ONG-uri la Consiliul Județean, pentru obținerea de finanțări nerambursabile

386
0
Reclama
Consiliul Județean Vrancea finanțează proiecte din mai multe domenii de interes, adresate tinerilor, iar ieri a fost termenul limită pentru depunerea proiectelor în vederea obținerii de finanţări nerambursabile pentru anul 2022.
Astfel, 15 proiecte ale organizațiilor non-guvernamentale din județ au fost înregistrate la Consiliul Județean Vrancea, în baza Legii nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general, pentru domeniile: cultură, educație-tineret, ocuparea forței de muncă și antreprenoriat, activități de voluntariat, sport, sănătate și mediu.
Pentru acest an, suma totală alocată de la bugetul județului este de 600.000 lei, iar valoarea finanțării nerambursabile acordate pentru fiecare proiect este de maximum 60.000 lei, conform prevederilor Hotărârii Consiliului Județean Vrancea nr. 50 din 17 martie 2022.
Selecția și evaluarea proiectelor, în vederea obținerii finanțării nerambursabile, se va face de către comisiile de evaluare și contestații, în perioada 19 – 31 mai 2022, urmând ca după această perioadă să fie anunțați câștigătorii finanțărilor nerambursabile din acest an.
Sursa: CJ Vrancea
Reclama

Lasă un răspuns