Acasă Eveniment Poliția vrânceană informează!

Poliția vrânceană informează!

138
0
Reclama

Eveniment rutier

 La data de 7 decembrie a.c, ora 14.00, un bărbat de 48 ani, din municipiul Focşani, în timp ce conducea un autoturism pe str. Ion Creangă, din cauza neatenţiei, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus şi cu alte două autoturisme care se aflau parcate. Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest din cauză stării psiho-fizice în care se afla, însă a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Reclama

 Femeie muşcată de câini

 La data 7 decembrie a.c, poliţiştii din Adjud au fost sesizaţi despre faptul că pe str. Islaz din localitate, o femeie de 80 ani, ar fi fost muşcată de doi câini, câini care ar fi sărit gardul din curtea unui imobilul. În urma producerii evenimentului femeia a fost transportată la Spitalul Municipal Adjud unde a primit îngrijiri medicale. Proprietarul câinilor a fost identificat de poliţişti, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Inspectoratul de Politie Judeteana Vrancea

Decese cercetate de poliţişti

La data de 7 decembrie a.c, ora 11.30, poliţiştii din Valea Sării au fost sesizaţi despre faptul ca un bărbat de 66 ani, din aceeaşi localitate a fost găsit decedat la locuinta sa. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenţă şi a fost transportat în vederea efectuării necropsiei.

La data de 7 decembrie a.c, ora 16.40, poliţiştii focşăneni au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat de 83 ani, din localitate, se află decedat în locuinţa sa. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenţă şi a fost transportat în vederea efectuării necropsiei.

 

Radare

DN2-E85: Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizigheşti;

Goleşti- Garoafa; Goleşti – Focşani; Dumbrăveni-Urecheşti; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focşani; Mărăşeşti; Adjud;

DN 23 : Răstoaca; Vulturu.

DN 2D: Boloteşti; Vidra;

DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

Articolul precedentTragedie la Vidra: Femeie căzută de la balcon
Articolul următorPrimarul Focșaniului internat la Fundeni
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns