Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

Dosare penale întocmite de polițiști

La data de 11 septembrie a.c., ora 07.21, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud au depistat în trafic, un bărbat, de 41 de ani, din comuna Ciurea, județul Iași, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2 E85, în afara municipiului Adjud, deși avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 11 septembrie a.c., ora 20.52, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud au depistat un bărbat de 38 de ani, din comuna Homocea, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, având o concentrație de 1,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 13 septembrie a.c., în jurul orei 10.15, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Nănești au depistat pe DJ 204 N – Nănești, un bărbat din localitate, în timp ce conducea un autoturism , având o concentrație de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

La data de 12 septembrie a.c., ora 07.45, pe DJ 205 D- Paltin, polițiștii au depistat un bărbat de 41 de ani, din Nereju, în timp ce conducea o autoutilitară neînmatriculată. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 12 septembrie a.c., ora 18.01, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud au depistat un tânăr de 23 ani, din municipiul Adjud, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 12 septembrie a.c., ora 22.00, polițiștii Biroului Rutier  Focșani au depistat un tânăr, de 20 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mărășești din municipiul Focșani. Întrucât existau suspiciuni că tânărul ar fi consumat substanțe stupefiante, acesta a fost condus la o unitate medicală, unde a fost testat pentru consum de substanțe cu efect psihoactiv, rezultatul fiind pozitiv. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar tânărului i-au fost recoltate mostre biologice în vederea determinării substanțelor psihoactive.

La data de 5 septembrie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Golești au fost sesizați cu privire la faptul că un autoturism a intrat în coliziune cu un gard, de pe raza localității Câmpineanca, avariindu-l iar conducătorul auto a plecat imediat după producerea evenimentului rutier. În urma verificărilor efectuate, la data de 11 septembrie a.c., polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că autoturismul ar fi fost condus de un bărbat, de 20 de ani, din comuna Slobozia Ciorăști, care nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere.

Tineri bănuiți de furt calificat, depistați de polițiști

La data de 21 august, ora 10.00, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Golești au fost sesizați de către un bărbat, din comuna Suraia, despre faptul că a găsit spart geamul unui locaș de cult. Din primele verificări efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că persoane necunoscute ar fi spart geamul lăcașului de cult și ar fi pătruns în interior de unde ar fi sustras suma de 700 de lei. În urma activităților specifice desfășurate de polițiști, la data de 11 septembrie a.c. polițiștii din cadrul Postului de Poliție Suraia au identificat trei minori, cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani, toți din comuna Suraia, precum și un  minor, de 15 ani, din județul Galați, bănuiți de săvârșirea furtului calificat. Totodată, prejudiciul cauzat a fost recuperat în proporție de 70 %, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activități infracționale a tinerilor și pentru luarea măsurilor legale ce se impun.

Lasă un răspuns