Acasă Social 3 INTERVENŢII PENTRU STINGEREA INCENDIILOR

3 INTERVENŢII PENTRU STINGEREA INCENDIILOR

154
0
Reclama

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al judeţului Vrancea au intervenit pentru localizarea şi lichidarea a trei incendii.

Reclama

Prima solicitare s-a primit la dispeceratul integrat I.S.U. –S.A.J în jurul orei 15.00 şi anunţa producerea unui incendiu la acoperişul locuinţei lui Dorel E. din satul Lepşa, comuna Tulnici. La faţa locului s-a deplasat imediat Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Tulnici, care a acţionat cu o autospecială de stins incendii. De asemenea, două echipaje cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă din cadrul Staţiei de Pompieri Vidra au intervenit pentru localizarea flăcărilor şi limitarea pagubelor.

În urma incendiului, a ars acoperişul locuinţei, construit din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafaţă de cca. 120 mp şi s-au degradat planşeul, pereţii din două dormitoare şi camera centralei termice, construite din plăci de OSB şi rigips. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că evenimentul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui coş de fum amplasat ori neprotejat termic faţă de materiale combustibile.

În cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 23.50, un echipaj cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani a acţionat pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la deşeuri textile aflate în interiorul unei clădiri dezafectate din municipiul Focşani, aflată pe strada Cuza Vodă. Locuitorii din zonă au observat fumul şi au apelat numărul unic de urgenţă 112. Datorită intervenţiei operative a pompierilor, incendiul a fost lichidat înainte ca flăcările să poată produce pagube materiale.

În cursul dimineţii de joi, 7 noiembrie a.c., în jurul orei 06.30, un echipaj cu o autospecială din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani a acţionat, în colaborare cu serviciul voluntar pentru situaţii de urgenţă din localitate, pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la gospodăria Arghirei T. din satul Tercheşti, comuna Popeşti. Cel mai probabil, din cauza unui foc deschis în spaţii închise, au ars acoperişul unei magazii, construit din lemn cu învelitoare din tablă şi şindrilă, pe o suprafaţă de cca. 10 mp şi o leasă de porumb. Din fericire, s-a împiedicat propagarea incendiului la casa de locuit aflată în imediata apropiere a anexelor gospodăreşti.

 

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice

batrana in casa incendiata

Articolul precedentŞi la ce-ţi foloseşte că ştii, Laure? – declaratie de presa PDL – Ionut Filimon
Articolul următorMita refuzata de doi politisti de la Rutier
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns