Acasă Politica 8 august 2009 – şase luni de la moartea unui campion

8 august 2009 – şase luni de la moartea unui campion

190
1
Reclama

Astăzi, 8 august 2009, se împlinesc şase luni de la tragicul incident care a condus la decesul marelui campion Marian Cozma.

Ministrul Tineretului şi Sportului, Sorina Plăcintă, îşi exprimă profundul regret pentru această prematură şi neaşteptată dispariţie şi transmit condoleanţe familiei îndurerate. În acest sens, o coroană simbolică a fost depusă, în cursul zilei de astăzi, la mormântul lui Marian Cozma din Cimitirul Pipera.

Reclama

„Acum şase luni am asistat cu toţii la tragica dispariţie a celui care a fost Marian Cozma. Durerea care a rămas în urmă este la fel de vie ca cea de atunci. Nu îl vom uita niciodată. Marian Cozma a reprezentat pentru handbalul românesc, un simbol, un etalon al performanţei. Solicit, pe această cale, autorităţilor din Ungaria, să depună toate eforturile pentru finalizarea cât mai rapidă a anchetei privind circumstanţele acestui eveniment nefericit şi să avem o clarificare a situaţiei, iar vinovaţii să plătească. Îmi doresc ca sportul românesc să nu mai aibă parte de asemenea momente de tristeţe, când sportivi valoroşi îl părăsesc lăsând în urmă durere şi neputinţă. Vreau să îmi exprim toată compasiunea şi tot sprijinul meu pentru familia îndurerată a marelui campion Marian Cozma”, a precizat ministrul Sorina Plăcintă.

1 COMENTARIU

  1. Bomba Tise va exploda luni dimineata, 9 noiembrie. Abuzul in serviciu si deturnarile de fonduri vor fi capetele de acuzare ale Procuraturii in viitorul caz Alin Tise. Daca mai exista lege in tara asta, de luni dimineata asa zisul „stapan” al Judetului Cluj ar trebui sa raspunda la intrebari. In fata procurorilor si in fata cetatenilor.

Lasă un răspuns