Acasă Coltul Juridic A aparut primul site de licitatii juridice din Romania

A aparut primul site de licitatii juridice din Romania

139
0
Reclama

Incepand cu data de 16 ianuarie 2012, este disponibil primul site de licitatii juridice din Romania, www.licitatiijuridice.ro . Ideea revolutionara pe care acesta se bazeaza vine in intampinarea nevoilor cetatenilor care necesita asistenta juridica si le permite acestora sa economiseasca timp si bani, oferindu-le posibilitatea sa aleaga avocatul cel mai potrivit, printr-un singur click.

Cum functioneaza www.licitatiijuridice.ro ?

Reclama

Licitatii Juridice este un site gratuit care functioneaza in 3 pasi, usor de parcurs, eficienti si care protejeaza datele personale ale utilizatorilor. Acestia trebuie sa-si prezinte cazul pe site iar avocati specializati le raspund, propunand solutii. Dintre acestia, utilizatorii sunt liberi sa-l aleaga pe cel pe care il considera potrivit.
Licitatiijuridice.ro ofera utilizatorilor acces la avocati cu cel mai inalt grad de pregatire, precum si posibilitatea de a compara ofertele de reprezentare juridica si de a alege avocatul cel mai potrivit cerintelor acestora.
Principalele avantaje ale folosirii acestui site sunt: intimitatea asigurata utilizatorilor, lipsa obligatiilor, accesul la datele avocatilor profesionisti, membrii ai UNBR, lipsa perceptiei vreunei taxe de inscriere pentru utilizatori.
Site-ul www.licitatiijuridice.ro , disponibil 24 de ore, este aliatul de nadejde al persoanelor care au nevoie de asistenta juridica, pe parcursul procesului de selectie a avocatului, oferindu-le toate informatiile necesare pentru ca acestia sa ia decizia corecta.

Despre Licitatiijuridice.ro
Creat de C&D Royal Brand, firma cu o experienta de peste 5 ani pe piata, Licitatiijuridice.ro este o platforma online menita sa ajute utilizatorii sa-si gaseasca asistenta juridica potrivita. Interfata prietenoasa a site-ului asigura utilizatorilor o experienta placuta si facila iar structura platformei permite interactivitatea necesara pentru ca acest concept sa functioneze. Pentru utilizatori sistemul este gratuit si disponibil 24 de ore din 24.

Articolul precedent30 de zile de protest in Piata Unirii
Articolul următorSe dezbate public bugetul Focsaniului
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns