A patra etapa de inscriere in clasa pregatitoare si in clasa I

Filed under Eveniment, Invatamant
Astazi se incheie prima parte a celei de-a patra etape de inscrieri in clasa pregatitoare si in clasa I, in cadrul careia au fost inscrisi pe locurile disponibile de la unitatile dorite copiii ai caror parinti au solicitat inscrierea la alta scoala decat cea de circumscriptie, dar au fost respinsi din lipsa de locuri.
Cea de-a patra etapa de inscrieri si totodata si ultima se va desfasura in perioada 2 – 18 mai 2012, in 2 etape. Prima etapa se incheie astazi, in timp ce, in perioada 11 – 18 mai se va face inscrierea copiilor care nu au fost cuprinsi in nici o unitate de invatamant in etapele anterioare.
Pe 21 mai, toate unitatile de invatamant trebuie sa afiseze listele finale ale copiilor inscrisi in clasa pregatitoare si in clasa I. Pana acum, s-au desfasurat 3 etape de inscriere a copiilor in clasa pregatitoare si in clasa I. Potrivit Ministerului Educatiei, in cadrul primelor 2 etape s-au inregistrat peste 290.000 de fise de inscriere, reprezentand 98% din totalul copiilor recenzati.

Lasă un răspuns