Adio dar rămân cu tine! Tudorel Trofin pleacă din PNL dar nu şi din Consiliul Local Focşani

Filed under Politica

Tudorel Trofin s-a supărat foc pe PNL-işti. Acesta a anunţat pe pagina sa de socializare că renunţă la PNL, dar nu şi pe hârtie, oficial. „Astăzi, am luat o hotărâre cel puțin dureroasă pentru mine! Am decis să mă despart de PNL! După 16 ani de muncă susținută, momente frumoase pe care le-am împărtășit cu voi, foștii mei colegi, momente mai puțin fericite sau chiar triste, consider că misiunea mea în rândurile voastre a ajuns la final. Am luptat, în tot acest timp, pentru idei și principii frumoase, pentru bunăstarea orașului sau județului nostru, așa cum m-am priceput eu mai bine, în cadrul unei echipe. Am înțeles că echipa nu mai este în asentimentul meu și atunci, decât să devin toxic, am preferat să mă retrag.
Vreau să mulțumesc tuturor celor care, într-un fel sau altul, au avut un mesaj pentru mine și au înțeles momentul greu prin care am trecut! Celor care au rămas, le doresc mult succes în acest an!
A venit momentul să abordez vechea provocare de pe alte planuri! Celor care mă vor însoți, le spun, Bine v-am găsit!”, a precizat Tudorel Trofin. Acesta nu v-a renunţa însă la funcţia de consilier local PNL deoarece vrea să îşi termine mandatul. trofin 

Lasă un răspuns