Adrian Banaurs și PNL vor aduce investiții în comuna Dumitrești!

Filed under Eveniment, Politica

Locuitorii comunei Dumitrești au înțeles că Adrian Viorel Banaurs și echipa de consilieri ai PNL, alături de echipa liberală pentru Consiliul Județean Vrancea, pot aduce o schimbare pentru binele întregii comunități. Și se poate! Se poate ca şi Dumitreşti să devină o comună europeană, mai ales că planurile de modernizare propuse de Adrian Banaurs nu sunt greu de îndeplinit. Următorii patru ani vor însemna redeschiderea spitalului, dar și sprijinirea tinerilor şi a micilor producători locali. Proiectele propuse de Adrian Banaurs ating cele mai importante probleme identificate la nivelul comunei pe care administrația actuală a PSD nu a reușit să le rezolve sau, mai grav, le-a ignorat complet!

Mulţi dintre locuitorii comunei noastre au animale, dar puţini dintre aceştia reuşesc să valorific elaptele. Dacă altă dată existau centre care preluau laptele de la cetăţeni, acestea au fost desfiinţate de-a lungul anilor, fără a se înţelege cât de utile erau pentru populaţie. Pentru mulţi dintre noi, valorificarea laptelui reprezintă principala sursă de venit. Şi atunci am decis să reînfiinţăm un centru de colectare al laptelui, astfel încât să oferim o alternativă crescătorilor de vite”, a precizat Adrian Banaurs. Acesta a adăugat că oamenii au nevoie să cumpere şi să vândă animale, iar pentru acest lucru sunt nevoiţi deseori să străbată distanţa până la Dumbrăveni, pecând un târg periodic de animale în localitate ar putea rezolva această problemă, atrăgând în acelaşi timp cetăţen işi din zonele învecinate. Înfiinţarea unei Pieţe Agroalimentare în comună va da posibilitatea fermierilor locali să-şi vândă produsele, iar cetăţenilor de a achiziţiona produse proaspete de la producătorii locali”, a promis candidatul Adrian Banaurs.

”Jumătate dintre drumurile din satele comunei nu sunt asfaltate. Nu mai vorbim de uliţele comunei. Toate aceste drumuri vor fi asfaltate pentru că vom atrage fonduri europene pentru acest lucru, astfel încât să nu rămână niciun petic de drum neasfaltat”, a mai adăugat liberalul Banaurs, hotărât să facă lucruri mărețe și pentru tinerii din Dumitrești. ”Tinerii au nevoie să fie încurajaţi ş imai ales sprijiniţi pentru a rămâne în localitate. Una dintre modalităţile cele mai bune de a-i determina să rămână în comună este aceea de a-i împroprietări cu loturi de teren pentru construcţia unei case. Tinerii căsătoriţi vor beneficia de acest proiect. Odată rămaşi în comună, aceştia vor dezvolta afaceri aici, își vor mări familiile, copiii vor urma cursurile grădiniţelor și școlilor din satelelor şi care, la rândul lor, îşi vor aduce aportul, înviitor, la dezvoltarea comunei”, afirmă Adrian Banaurs. Un medic în mediul rural reprezintă o provocare pentru orice administraţie locală. Dar atunci când vorbim de un cabinet stomatologic la ţară, deja vorbim despre lucruri aproape imposibile. Însă mai multe comune din Vrancea au dovedit că este posibil. Mergând pe urmele lor, și la Dumitrești se poate aduce un medic stomatolog pentru sănătatea localnicilor. Provocarea cea mare a liberalului Adrian Banaurs este reînființarea Spitalului din Dumitreşti. Medici de renume, printre care profesorul Badea, fost şef al Institutului Ocrotirea Mamei și Copilului, au tratat pacienţii de pe Valea Râmnicului. La Dumitreşti s-a operat de tiroidă, ceea ce nu se face acum nici la nivelul judeţului. ”Ținta mea este reînființarea spitalului. Cu fonduri europene voi dota la standarde moderne spitalul şi voi atrage medici specialişti pentru ca locuitorii comunei să nu mai fie nevoiţi să se trateze în altă parte”, promite tânărul liberal. Pe 27 septembrie în Dumitrești va avea loc schimbarea! Pe 27 septembrie votați PNL! (Material realizat de SC INFORMAȚIA VRÂNCEANĂ SRL, la comanda PNL Vrancea, cod mandatar financiar 21200012)

Lasă un răspuns