Acasă Eveniment ANA câștigă Primăria Focșani!

ANA câștigă Primăria Focșani!

345
0
Reclama

Ana-Maria Dimitriu–Bunghez câștigă alegerile din 9 iunie, pentru funcția de primar al municipiului Focșani. Candidatul Alianței Dreapta Unită este favorit în cursa electorală pentru alegerile locale. Focșănenii votează o femeie ambițioasă, cu experiență în administrația publică și care va așeza municipiul pe harta investițiilor majore. În echipă cu Ion Ștefan, viitorul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Ana-Maria Dimitriu-Bunghez readuce speranța de mai bine în orașul de pe Milcovul.

Au trecut mai bine de patru ani de administrație dezastruoasă pentru focșăneni. Se apropie data de 9 iunie, ziua scadenței dar și cea în care cetățenii au șansa să aleagă o femeie care să conducă orașul către dezvoltare și normalitate. ”Întâlnirile zilnice pe care le am cu focșănenii m-au ajutat că pregătesc un program de investiții real și atât de necesar Focșaniului. Suntem sătui cu toții de lucrări executate în bătaie de joc, de investiții abandonate și promisiuni deșarte. Voi pune STOP risipei banului public. Nici o lucrare nu va fi achitată până nu este verificată calitatea acesteia. Se aruncă miliarde de lei din banii focșănenilor pentru lucrări de proastă calitate, care se degradează după câteva luni! Nu voi tolera bătaia de joc a constructorilor. Mă bazez pe o echipă de consilieri locali foarte bine pregătiți care vor iniția și susține proiecte reale și importante pentru dezvoltarea orașului. Focșaniul va deveni orașul european așteptat de toți cetățenii”,  a precizat candidatul Alianței Dreapta Unită, Ana-Maria Dimitriu-Bunghez.

Reclama

Eliminăm popicele de pe străzi

 

300 de euro au plătit comasații pentru fiecare popică montată pe străzile din oraș. Pe majoritatea străzilor se circulă foarte greu iar popicele îngreunează traficul atât în zona centrală cât și pe străzile limitrofe. Punem STOP acestei investiții păguboase și redăm orașul focșănenilor.

Reducem la jumătate facturile la apă, canal și gunoi

Focșănenii au ajuns să plătească facturi la utilități ca în Germania însă primesc servicii de proastă calitate. Vom rezolva această nedreptate astfel că după 9 iunie, vom reduce la jumătate facturile pentru apă, canal și gunoi. De asemenea, fiecare scară de bloc va avea tomberoane noi, care vor fi ridicate și spălate zilnic.

Curent electric GRATIS

În parteneriat cu instituția Consiliului Județean Vrancea vom monta panouri fotovoltaice pe fiecare bloc din oraș și astfel curentul electric va fi gratis pentru focșăneni.

Taxă 0 pentru parcare

Eliminarea taxei de parcare în oraș, atât pentru parcările publice cât și pentru cele de reședință, este o prioritate pentru candidatul ADU, Ana-Maria Dimitriu-Bunghez. De asemenea, se vor reabilita și moderniza toate parcările din municipiu.

Chirie GRATIS în piețe pentru producători

Redăm piețele din municipiu producătorilor. Mesele vor fi închiriate GRATIS producătorilor din Vrancea. Nici un producător nu-și va mai vinde marfa pe trotuar.

Modernizăm centura orașului

Centura Focșaniului a devenit o adevărată capcană pentru șoferi. Craterele nu mai pot fi ocolite și oricând se pot întâmpla accidente grave. Reabilităm centura orașului și o transformăm într-un bulevard  modern pentru focșăneni.

Redăm parcurile focșănenilor

Vom crea spații verzi în parcuri pentru ca focșănenii să se poată relaxa pe iarbă. Este inacceptabil ca într-un municipiu, cetățenilor să le fie interzis să calce iarba.

Uniforme GRATUITE pentru elevii focșăneni

Fiecare elev domiciliat în Focșani va primi, la început de an școlar o uniformă completă, potrivită fiecărei școli din municipiu. Vom lua această povară de pe umerii părinților

Transport public GRATUIT în zilele de sărbătoare

Serviciul de Transport Public al Focșaniului va fi gratuit în toate zilele de sărbătoare, atât cele religioase cât și în zilele declarate nelucrătoare. Vrem să oferim această facilitate pentru ca focșănenii să folosească cât mai mult transportul în comun.

Extinderea sistemelor de canalizare, apă curentă și gaze în toate cartierele

Toate locuințele din cartierele orașului vor fi racordate la sistemele de canalizare, apă curentă și gaz. Nu se posibil ca în anul 2024, într-un municipiu reședință de județ să existe încă gospodării fără acces la utilități.

Aducem asfalt pe toate străzile din Focșani

În toate cartierele se vor asfalta străzile după introducerea utilităților. Fie că vorbim despre cartierele nou înființate sau de străzile uitate de zeci de ani de comasați, focșănenii vor avea toate străzile asfaltate.

Locuri de joacă pentru animalele de companie

În fiecare parc din oraș, vor fi amenajate locuri special destinate animalelor de companie. Astfel, iubitorii de animale își vor putea scoate la aer patrupezii în condiții civilizate și sigure. De asemenea, vom organiza anual un exposhow pentru pisici și căței.

Pe 9 iunie vino la vot și alege cu încredere, pentru că poate fi mai bine! Votează ANA primar!

(Material realizat de SC INFORMAȚIA VRÂNCEANĂ SRL,                la comanda Partidului FORȚA DREPTEI VRANCEA (Alianța electorală: Alianța Dreapta Unită USR-PMP-FORȚA DREPTEI).        Cod mandatar financiar  coordonator 21240063).

 

 

 

Lasă un răspuns