Acasă Eveniment ANP recruteaza candidati

ANP recruteaza candidati

212
0
Reclama

Administraţia Naţională a Penitenciarelor, prin unităţile subordonate, recrutează candidaţi în vederea participării la concursul de admitere în instituţii de învăţământ din sistemul de apărare, ordine publică şi securitate naţională, sesiunea 2012, pentru locurile repartizate sistemului administraţiei penitenciare. Depunerea dosarului de candidat se poate face la unităţile penitenciare. „Detaliile referitoare la înscrierea şi desfăşurarea admiterii pot suporta modificări în funcţie de dispoziţiile şi reglementările survenite la nivelul fiecărei instituţii de învăţământ. De la sediile penitenciarelor precum şi de pe paginile de web se pot obţine informaţii referitoare la taxele de concurs, documentele-tip specifice pentru fiecare instituţie de învăţământ, probele de concurs şi metodologiile de desfăşurare a concursurilor de admitere”, se arata intr-un comunicat al ANP.

In instituţiile de învăţământ universitar s-au scos la concurs 45 de locuri la Academia de Politie „Alexandru Ioan Cuza” Bucuresti, Facultatea de Poliţie, specializarea “Ordine şi siguranţă publică” – penitenciare, curs de zi, durata studiilor 3 ani, 10 locuri la Academia Nationala de Informatii „Mihai Viteazul” Bucuresti, Facultatea de Informaţii, curs de zi, durata studiilor 3 ani, 15 locuri la Institutul Medico-Militar Bucuresti, Facultatea de medicină generală, cursuri de zi, durata studiilor 6 ani, 20 de locuri la Academia Fortelor Terestre „Nicolae Balcescu” Sibiu, Facultatea de Management Militar, cursuri de zi, durata studiilor 3 ani, si 21 de locuri la Academia Tehnica Militara Bucuresti, durata studiilor 4 ani.

Reclama

In instituţii de învăţământ postliceal se organizeaza concursuri la Scoala Militara de Maistri Militari si Subofiteri a Fortelor Terestre „Basarab I” Pitesti, diverse specializari, cursuri de zi, durata studiilor 2 ani, Scoala Nationala de Pregatire a Agentilor de Penitenciare Targu Ocna, cursuri de zi, durata studiilor 1 an: 200 locuri – bărbaţi 30 locuri.

Lasă un răspuns