Acasă Social Asigurare măsuri de ordine publică de jandarmii vranceni

Asigurare măsuri de ordine publică de jandarmii vranceni

173
0
Reclama

 

Reclama

25 de jandarmii vrânceni vor executa misiuni de ordine şi siguranţă publică,  altele decât cele permanente pe care Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vrancea le execută atât independent cât şi în cooperare cu celelalte instituţii, astfel: jandarmerie

Sâmbătă, 05.10.2013, începând cu ora 17.00, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vrancea va asigura câte un echipaj mobil de intervenţie pe timpul disputării meciurilor  de fotbal din cadrul Superligii Vrancea, în zona imediată a stadioanelor şi terenurilor de fotbal din localităţile :  Panciu  la meciul de fotbal dintre echipele Young Stars Panciu şi Energia Vulturul, Mărăşeşti – la meciul de fotbal dintre echipele FC Mărăşeşti şi Euromania Dumbrăveni şi Jariştea – la  meciul de fotbal dintre echipele Selena Jariştea şi Victoria Gologanu.

De asemenea tot sâmbătă începând cu ora 09.00. se va asigura un echipaj mobil de intervenţie, în zona apropiată Sălii Polivalente din municipiul Focşani, pe timpul disputării ediţiei a XI-a a Memorialului „Aurel Cîmpeanu“ la judo.

.Duminică, 06.10.a.c., începând cu ora 11.00. Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vrancea va asigura câte un echipaj mobil de intervenţie pe timpul disputării meciurilor  de fotbal din cadrul cadrul Ligii a V – a  în zona imediată a stadioanelor şi terenurilor de fotbal din localităţile : Focşani – la meciul de fotbal  dintre echipele AS FC Unirea Focsani –  ASS Victoria Pufesti,  Mirceşti – la  meciul de fotbal dintre echipele Şoimii Internaţional Mirceşti şi Victoria Vînători şi Odobeşti – la  meciul de fotbal dintre echipele Viitorul Vîrteşcoiu şi FC Viitorul Bilieşti.

Tot în ziua de duminică jandarmii vor asigua măsuri  de ordine şi siguranţă publică, cu un echipaj mobil de intervenţie, în zona imediată  Sălii Polivalente din municipiul Focşani, pe timpul disputării meciului din cadrul Diviziei A la handbal masculin, seria A, dintre CSM 2007 Focşani – AS CS Teleorman Alexandria,  dar şi la sfinţirea bisericii monument istoric de clasa A datând din sec. XVII având hramul Sf. Ioan Botezătorul, în comuna Moviliţa.

 

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

 

Articolul precedentVizita cu peripetii pentru premierul Victor Ponta
Articolul următorApa calda pe cartiere in Focsani
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns