Acasă Social Asigurare măsuri de ordine publică la târguri

Asigurare măsuri de ordine publică la târguri

167
0
Reclama

 

Reclama

Jandarmii vrânceni vor executa misiuni de ordine şi siguranţă publică,  altele decât cele permanente pe care Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vrancea le execută atât independent cât şi în cooperare cu celelalte instituţii, astfel:

Joi, 29.08.2013,  începând cu orele 07.00, I.J.J. Vrancea va asigura măsuri de ordine şi siguranţă publică în  comuna Câmpuri, sat Rotileştii Mici, în incinta pieţei agroalimentare şi locul adiacent acesteia situat de o parte şi de alta a D.J. 205 F. , unde se va deşfăşura târgul anual ozazionat de sărbătoarea creştin – ordodoxă  „Sf. Ioan Botezătorul”, dar şi în comuna Năruja, tot la un târg ce se va desfăşura pe imaşul aflat la intrarea în comuna Năruja situat lângă D.J. 205”. La aceste evenimente vor participa producători şi distribuitori de utilaje agricole şi zootehnice, precum şi comercianţi de produse agro-alimentare şi textile.

Deoarece la aceste manifestări se aşteaptă participarea unui număr mare de persoane din toate localităţile limitrofe, în scopul prevenirii incidentelor nedorite, jandarmii recomandă cetăţenilor, să fie atenţi la bunurile şi obiectele personale (genţi, poşete, etc.), să nu lase la vedere în autoturisme, bunuri de valoare care pot atrage atenţia (obiecte de îmbrăcăminte, bani, documentele personale sau ale maşinii), să evite consumul excesiv de alcool, să nu depăşească limitele decenţei sociomorale în manifestările comportamentale, să evite persoanele care se află în stare de ebrietate şi să nu intre în discuţii contradictorii cu acestea, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică.

De asemenea, în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, să solicite ajutorul echipajelor de jandarmi sau să apeleze la numărul unic de urgenţă 112.

 

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

jandarmerie

Lasă un răspuns