Acasă Economie AU SUFERIT ARSURI ÎN URMA UNUI INCENDIU

AU SUFERIT ARSURI ÎN URMA UNUI INCENDIU

30
0
Reclama

 

pompieri

Reclama

 

Un bărbat de 38 ani şi altul în vârstă de 41 ani au suferit arsuri la nivelul membrelor superioare, feţei şi spatelui după ce au încercat să stingă un incendiu.

Neculai E. şi Gabriel E. se aflau în locuinţa lui Dumitru M., din localitatea Cârligele, vineri, 19 iulie a.c., când, după miezul nopţii, au simţit miros puternic de fum şi au observat apoi flăcări. Au încercat să stingă incendiul cu mijloace de primă intervenţie, dar fără succes. Imediat după primirea apelului prin intermediul numărului unic de urgenţă 112 la dispeceratul integrat I.S.U. – S.A.J., în jurul orei 00.50, la faţa locului s-au deplasat două autospeciale de lucru cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, intervenţia desfăşurându-se în colaborare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din localitate.

La sosirea forţelor de intervenţie, flăcările se manifestau la acoperişul locuinţei, construit din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafaţă de cca. 100 mp cât şi în interiorul acesteia, în două camere. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, împiedicându-se astfel extinderea la toată gospodăria. În urma acestuia au ars acoperişul casei de locuit şi bunuri din cele două camere: articole de mobilier, obiecte de uz casnic, articole de îmbrăcăminte.

În momentul izbucnirii incendiului, în interiorul locuinţei se aflau proprietarul şi cei doi fraţi, care au încercat să limiteze pagubele. Cei doi bărbaţi au suferit arsuri de gradul III pe cca. 30% din suprafaţa corpului şi au fost preluaţi de echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea care i-a transportat la spital după ce le-a acordat primul ajutor medical.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că, cel mai probabil, o lumânare lăsată aprinsă nesupravegheată a stat la baza producerii acestui incendiu.

Articolul precedentTabere sociale pentru copii
Articolul următorMISIUNE DE DISTRUGERE A MUNIŢIILOR NEEXPLODATE
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns