Acasă Eveniment Poliția vrânceană informează!

Poliția vrânceană informează!

204
0
Reclama

Evenimente rutiere      

 

Reclama

La data de 1 martie a.c., ora 18.32, polițiștii adjudeni au fost sesizați despre faptul că la trecerea de pietoni de la intersecția str. Republicii cu str. Stadionului s-a produs un accident rutier cu o victimă, persoana bănuită de producerea accidentului părăsind locul faptei.

In urma primelor verificări polițiștii au stabilit faptul că o minoră de 14 ani, din comuna Corbița, se afla în traversarea regulamentară a străzii pe marcaj pietonal, semnalizat corespunzător, din partea dreaptă pe sensul de mers Bacău către Focșani, fiind lovită de un autoturism care a părăsit locul producerii evenimentului fără încuviințare.

În urma continuării cercetărilor polițiștii l-au depistat pe conducătorul auto bănuit de producerea evenimentului, un tânăr de 20 de ani, din orașul Mărășești. În cauză a fost întocmit dosar penal și se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.
La data de 1 martie a.c., ora 18.15, polițiștii din Chiojdeni au depistat un tânăr de 17 ani, în timp ce conducea un moped neînregistrat și fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 2 martie a.c., ora 00.10, polițiștii focșăneni au depistat un bărbat de 50 de ani, în timp ce conducea pe str. Anghel Saligny fiind în stare de ebrietate (0, 53 mg/l alcool pur în aerul expirat). În cauză a fost întocmit dosar penal.
Ingerare involuntară

 

La data de 1 martie a.c., polițiștii din Jariștea au fost sesizați de Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Focșani despre faptul că o persoană a fost preluată în stare de inconștienta, ca urmare a ingerării involuntare a unei substanțe necunoscute. În urma primelor verificări s-a stabilit faptul că persoana în cauză un bărbat de 49 de ani, din comuna Săucești, județul Bacău a fost găsit persoană cu care locuiește în același imobil, în timp ce stătea în pat, fiind lucid, dar neputând să vorbească. Totodată, polițiștii au mai stabilit faptul că bărbatul de 49 de ani a indicat că ar fi băut o substanța dintr-o sticlă care se afla sub o masă din cameră. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 

 

Radare:

DN2-E85: Călimăneşti – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizigheşti;

Goleşti- Garoafa; Goleşti – Focşani; Dumbrăveni-Urecheşti; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focşani; Mărăşeşti; Adjud;

DN 23 : Răstoaca; Vulturu;

DN 2D: Boloteşti; Vidra;

 

 

Biroul de presă al IPJ Vranceapolitie

 

Articolul precedentStranierii vor putea obține mult mai simplu cazierul judiciar
Articolul următorFostul deputat Alin Trășculescu intră la închisoare
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns