Acasă Eveniment Poliția vrânceană informează!

Poliția vrânceană informează!

196
0
Reclama

politistiEvenimente rutiere

 

Reclama

La data de 29 mai a.c., ora 14.50, pe DN 23 Răstoaca, un bărbat de 46 ani, din localitate, în timp ce conducea un tractor care tracta o remorcă confecționată artizanal  neînmatriculată/neînregistrată, a efectuat manevra de depășire a unei biciclete, fără sa se asigura, acrosându-l pe biciclistul de 81 de ani. Bătrânul a fost acroșat cu încărcătura din baloţi de paie care depășea gabaritul remorcii.             Conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind depistat ulterior pe raza comunei Răstoaca. Ambii participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, biciclistul având o alcoolemie de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul tractorului nu deținea categoria de permis conducere corespunzătoare pentru a conduce pe drumurile publice ansamblul auto implicat în accident. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 29 mai a.c., ora 23.00, pe DC 16  Homocea, un tânăr de 24 ani din municipiul  Bacău a fost depistat în timp ce conducea un moped neînregistrat în circulație și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În cauza a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 30 mai a.c., ora 02.06, pe DN 2 E 85, în afara localității Haret, un bărbat de 31 ani, din municipiul Constanța, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul oboselii a adormit și a pătruns pe contrasens intrând în coliziune frontală cu alt autoturism. In urma impactului a rezultat rănirea celor doi conducători auto, precum și a altor doi pasageri. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 

La data de 30 mai a.c., ora 06.20, pe DN 11A în comuna Homocea, un bărbat de 34 ani, din municipiul Adjud a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, fără să poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și având o concentrație de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauza a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 28 mai a.c., ora 14.41, polițiștii adjudeni au depistat pe DJ 119C, în comuna Ruginești, un bărbat de 40 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice (0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat). În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 28 mai a.c., ora 14.41, polițiștii din Nănești au depistat pe raza comunei un tânăr de 24 ani, din comuna Nămoloasa, județul Galați, în timp ce conducea un tractor fără a deține permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 28 mai a.c., un bărbat de 46 ani în timp ce conducea un autoturism pe DN 2D în localitatea Vidra, pe direcția Valea-Sării – Focșani și pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a pierdut controlul autovehiculului, a părăsit partea carosabila, ieșind în decor pe partea dreapta a sensului de deplasare. In urma impactului a rezultat avarierea autovehiculului precum și vătămarea corporala ușoară a doi pasageri. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceasta fiindu-i recoltate și mostre în vederea determinării alcoolemiei.

La data de 29 mai a.c., ora 00.50, polițiștii din Odobești au depistat un bărbat de 38 ani, în timp ce conducea un autoturism, fiind în stare de ebrietate (0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat). În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

 

Radare:

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești- Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23 :  Răstoaca; Vulturu.

 

Lasă un răspuns