Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

Evenimente rutiere

 

La data de 25 iulie a.c., ora 19.30, un tânăr, de 18 ani, în timp ce conducea o autoutilitară în localitatea Slobozia Bradului, a acroșat ușor o minoră, de 8 ani, care se angajase în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Furt cercetat de polițiști

 

politieLa data de 25 iulie a.c., ora 11.15, polițiștii focșăneni au fost sesizați despre faptul că o persoană ar fi sustras produse de pe raftul unui magazin din localitate. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au  identificat o tânără, de 23 ani, din comuna Sihlea, bănuită că ar fi încercat sa sustragă produse în valoare de 366,50 lei fără să le achite, trecând de casele de marcat. Produsele sustrase,  au  fost recuperate.În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Prejudiciu recuperat în urma a trei percheziții

 

La data de 22 iulie a.c., ora 15.00, polițiștii din Jariștea au fost sesizați de către un bărbat din localitate cu privire la faptul că, în perioada 12-22 iulie a.c., persoane necunoscute i-ar fi sustras 43 șpalieri din beton din cultura de viță de vie situată în extravilanul satului.

La data de 25 iulie a.c., au fost efectuate 3 percheziții domiciliare  pe raza comunei Bolotești, la persoane bănuite de comiterea infracțiunii.În urma perchezițiilor, prejudiciul a fost recuperat în totalitate. Cercetările sunt continuate față de trei persoane, în stare de libertate, toate din comuna Bolotești, sub aspectul săvârțirii infracțiunii de furt calificat.

 

 

 

 

Radare:

 

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești-Garoafa; Golești- Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23:  Răstoaca; Vulturu.

Lasă un răspuns