Acasă Eveniment AUTOVIP- siguranță, confort și rapiditate

AUTOVIP- siguranță, confort și rapiditate

209
0
Reclama

Te temi mereu că poți pierde zborul din cauza drumului până la aeroport? Sau că nu are cine să te ia de la aeroport? Probabil n-ai ales firma potrivită pentru transfer. AUTOVIP îți asigură transfer sigur la aeroport, rapid și în cel mai mare grad de confort. Poți rezerva un loc online sau telefonic, pentru ziua și ora care îți convin cel mai mult, pentru aeroportul Henri Coandă și, mai nou, aeroportul Iași.

Toate microbuzele sau autocarele Autovip sunt moderne și întreținute la standarde excepționale de calitate și securitate. Pentru clienții business, Autovip pune la dispoziție și autoturisme de lux, cu cel mai înalt grad de confort. Pentru noi, punctualitatea, siguranța și confortul dumneavoastră sunt valori de la care nu ne abatem niciodată. Echipa Autovip este instruită permanent să vă asigure nu doar cele mai bune servicii de transport, ci și discreția de care aveți nevoie în călătoriile dumneavoastră. De asemenea, serviciile Autovip de Rent a Car și Transfer VIP sunt dedicate clienților noștri care doresc condiții deosebite de călătorie.

Reclama

Pentru că punem mereu pasagerii noștri pe primul plan, am extins zona de acoperire la peste 30 de orașe și vă anunțăm că puteți beneficia de acum și de serviciul de transfer pentru Aeroportul Internațional Iași. Rezervarea unui loc se face simplu, la orice agenție de turism din județul Vrancea, la numărul de telefon 0758027941 sau online, pe http://www.transport-focsani-aeroport.ro/

AUTOVIP – confort și siguranță

Articolul precedentStarea de sănătate a regelui Mihai s-a agravat
Articolul următorPrimarul din Cîmpuri a scăpat de arest
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns