Avansări la jandarmi cu ocazia Zilei Naţionale a României

Filed under Eveniment

La sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vrancea, în cadru festiv,  a avut loc ceremonia de avansare în grad înainte de expirarea stagiului minim în grad, a unui număr de trei ofiţeri  şi  patru subofiţeri, cu ocazia Zilei Naţionale a României.

Astfel ceremonia a început cu intonarea Imnului de stat al României, ulterior domnul Locotenent colonel Babiş Adrian – Inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vrancea a dat citire ordinului Ministrului Afacerilor Interne şi a ordinului Inspectorului General al Jandarmeriei Române prin care cei şapte jandarmi au fost avansaţi în gradul următor înainte de expirarea stagiului minim în grad, pentru rezultate deosebite în activitatea desfăşurată.

Conform ordinului Ministrului Afacerilor Interne:

  • domnul maior Aguridă Gabriel a fost avansat la gradul de locotenent-colonel
  • domnul căpitan Miaută Alexandru a fost avansat la gradul de maior
  • domnul căpitan Petrea George a fost avansat la gradul de maior.

Conform ordinului Inspectorului General al Jandarmeriei Române plutonier adjutant   Manole Dorin a fost avansat la gradul de plutonier adjutant şef, iar plutonierii majori Anton Ionel, Vlad Florin Ştefan şi Popovici Costel au fost avansaţi la gradul de plutonieri adjutanţi.

Această activitate reprezintă un prilej de bucurie şi de recunoaştere a meritelor celor, care pe parcursul anilor, şi-au îndeplinit în condiţii exemplare atribuţiile prevăzute de funcţiile pe care le deţin.

 

Această avansare aduce o creştere a responsabilităţii precum şi un nivel mai ridicat al standardelor pentru îndeplinirea misiunilor specifice.

Cu acestă acazie comanda inspectoratului precum şi colegii le urează multă sănătate, putere de muncă şi tradiţionala urare „La mai mare !”

 

 

Purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vrancea

Lasă un răspuns