“Azi spunem NU, nu participam la vot!” – comunicat de presa PNTCD Vrancea

Filed under Eveniment

PNTCD a hotarat astazi, in Biroul National de Conducere,

BOICOTAREA REFERENDUMULUI din 29 iulie!

In acest sens, PNTCD VRANCEA cere tuturor membrilor si simpatizantilor, precum si tuturor celor care cred in principiile si valorile dreptei democratice sa NU se prezinte la vot!

NU legitimam lovitura de stat!

NU legitimam frauda uriasa pusa la cale de USL.

Consideram ca USL actioneaza, impotriva intereselor poporului si impotriva valorilor europene!

Azi spunem NU, nu participam la vot!

PNTCD Vrancea se declara impotriva celor care, incalcand Constitutia si confiscand institutiile statutului prin minciuna si la manipulare, in numele poporului, au acaparat primele functii in stat.

PNTCD Vrancea considera ca Presedintele Traian Basescu, trebuie sa-si incheie mandatul de cinci ani!

PNTCD Vrancea s-a implicat activ, prin reprezentantii sai, la toate actiunile desfasurate in ultima perioada, impreuna cu colegii democrat liberali, respectiv la actiunea de protest din Piata Revolutiei, la mitingul desfasurat la Iasi sambata trecuta si ieri seara, la primirea grupului de tineri care au adus “FLACARA DEMOCRATIEI” si la Focsani.

Asteptam cu incredere si speranta ziua de duminica, ne dorim sa fie o zi a Presedintelui ales si a demnitatii functiei prezidentiale, o zi in care “flacara ” sa nu se stinga, ci sa lumineze calea spre democratie prin respectarea statului de drept, a constituiei si a unei justitii independente!

Lilian Ilie,

Presedinte PNTCD Vrancea

Lasă un răspuns