Baronii PSD l-au împins pe Victor Ponta peste balustradă – comunicat de presă

Filed under Politica

Deputatul PMP Florin Secară susține că, anuntându-și retragerea din politică după prezidențiale, Victor Ponta se comportă ca un om disperat, care își joacă ultima carte: ”Victor Ponta este în cădere liberă de la etajul 100, iar astăzi, la etajul 49, a spus o rugăcine pentru baronii PSD, în speranța că aceștia vor întinde o plasă și nu îl vor lăsa să se zdrobească politic de pământ”.

Parlamentarul Mișcării Populare crede că Victor Ponta, care nu a reușit ca premier să îi protejeze pe baroni în fața brațului lung al justiției, le-a promis acestora că îi va salva după ce se va instala, la sfârșitul acestui an, în fotoliul de președinte al României. ”Înscrierea lui Ponta în cursa preziențială arată că baronii roșii l-au împins deja pe acesta peste balustradă”, a mai afirmat Secară.

În opinia deputatului PMP, ”Victor Ponta nu mai  poate să țină capacul pe oala PSD, o oală în care baronii partidului fierb sub presiunea justiției. Constantinescu, Duică, Nicolescu, Cosma, Oprișan, Dragnea și alți baroni socialiști corupți până în oase, l-au îngrămădit pe Victor Ponta la colț și i-au cerut socoteală pe motiv de trădare. Iar Ponta îi minte din nou, cerându-le acestora păsuire și sprijin pentru drumul către Cotroceni”.

Florin Secară concluzionează că Ponta va pierde cu elan alegerile prezidențiale și că, odată cu retragerea lui Ponta din viața politică, se va destrăma și mitul baronilor locali invincibili și nemuritori.

04.04.2014

Biroul de presă al deputatului  PMP Florin Secarăsecara

Lasă un răspuns