Baronul Oprisan, emblema subdezvoltarii judetului Vrancea – comunicat de presa PDL

Filed under Politica

Dupa ce 13 ani de administratie PSD, total neinspirata, au dus judetul nostru intr-un nefericit top national al saraciei, infractionalitatii si subdezvoltarii, am primit astazi o veste care pesemne ar trebui sa ne bucure pe toti: presedintele CJ Vrancea a fost ales  si presedinte al Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania.

In sfarsit, Marian Oprisan este pregatit sa impartaseasca din „vasta sa experienta” si mai ales din ale sale „realizari marete”  si altor regiuni si judete care sunt mai putin norocoase decat Vrancea si au drumuri mai bune, salarii mai mari, taxe mai mici si investitii profitabile.

Constatam faptul ca, la nivelul UNCJ, a devenit aproape  o banalitate ca cei mai  putini destoinici presedinti de consilii judetene sa devina si conducatorii acestei structuri. Nimic mai normal intr-o societate in care valorile sunt inversate, albul este negru, lipsa de viziune – o calitate , iar chiulul de la locul de munca este de fapt, un act de   responsabilitate politica.

In concluzie, Consiliul Judetean Vrancea marcheaza azi, 14 martie 2013, o zi istorica. Ziua cand si-a luat tichie de margaritar.

 

 

Biroul de Presa

PDL Organizatia Vrancea

Lasă un răspuns