Bilant activitate TNL Vrancea 2012

Filed under Politica

Tineretul National Liberal vine in urma anului proaspat incheiat cu un scurt rezumat a activitatii sale desfasurate in judetul Vrancea.
In ciuda faptului ca anul 2012 a fost unul solicitant economic, adevarata provocare a venit pe plan politic fiind organizate alegeri locale cat si parlamentare unde tinerii liberali au excelat reusind sa duca la bun sfarsit ceea ce si-au propus initial, anume castigarea lor. In egala masura trebuie mentionat, pe langa campaniile terminate cu succes, faptul ca organizatia de tineret liberala a derulat mai multe proiecte, unele dintre ele avand un impact semnificativ pe plan local cat si national. Printre actiunile cele mai importante derulate in cursul anului 2012 se numara proiecte precum:
– Campionatul de fotbal al tinerilor
– Out on the Streets – prima competitie de dans organizata in aer liber in orasul Focsani
– Lampioniada – o premiera pentru orasul Focsani care a facut valva pe plan national fiind o aparitie televizata. La acest proiect au participat peste 600 de personae care au ajutat la lansarea pe cerul intunecat a sute de “felinare zburatoare”.
– Trivia – concurs de cultura generala
– Ziua Filmului – in orasul Marasesti, proiect la care au participat peste 1000 de persoane, fiind invitati copii din scoli si licee, acestia delectandu-se la un film pe placul lor
– Ziua Filmului – de data aceasta in comuna Dumitresti, cu o participare semnificativa din partea tinerilor(peste 300 de persoane)
Datorita celor doi deputati ajunsi in Parlamentul Romaniei, Nini Sapunaru si Laurentiu Tigaeru-Rosca si a faptului ca tinerii liberali si-au pus mintea la contributie inaintea umarului, s-a ajuns la cresterea numarului de membri si a organizatiei in sine.
“Anul 2013 se anunta a fi unul plin de evenimente, proiectele de succes de anul trecut repetandu-se fiind de aceasta data mai consistente. Pe langa proiectele ce se doresc a fi desfasurate cu organizatiile din teritoriu in diferite comune din Vrancea, planuim sa organizam si o intalnire a Biroului National Permanent al TNL la Focsani. Dupa alegerile PNL si TNL din aceasta primavara care vor avea loc pe plan local cat si national, nu ramane decat sa va bucuram cu surprize placute constand in diferite proiecte, actiuni si evenimente. In incheiere le multumesc celor doi lideri locali care ne-au sprijinit in tot acest timp, deputatii Nini Sapunaru si Laurentiu Tigaeru-Rosca si felicit intreaga echipa TNL Vrancea care a dat dovada de caracter si viziune.Tinerilor vranceni care sunt dornici de a “creste” facand parte dintr-un grup numit Tineretul National Liberal, le recomand sa gandesca liber si ii asteptam pe la noi cu bratele deschise”, a transmis Vladimir Duşinschi, Presedinte TNL Vrancea.

Lasă un răspuns