Acasă Eveniment BULETIN DE PRESĂ POLIȚIE

BULETIN DE PRESĂ POLIȚIE

183
0
Reclama

Secţia de Poliţie Rurală nr. 10 Panciu

 

Reclama

La data de 21 ianuarie a.c., ora 07.00, poliţiştii din Panciu au fost sesizaţi de P. Nicolae, din comuna Moviliţa, despre faptul că în noaptea de 20/21 ianuarie a.c., persoane necunoscute au pătruns în incinta magazinului proprietate şi i-au sustras suma de  suma de 372 lei, produse alimentare şi băuturi alcoolice, în valoare totală de aproximativ 600 lei.

Grupa operativă constituită la nivelul sectiei rurale a efectuat cu operativitate primele verificări şi a fost identificat B. Vasile Catalin, de 20 ani, din comuna Jamu Mare, judeţul Timiş. Acesta domicilia fără forme legale în comuna Moviliţa, iar suma de bani si produsele sustrase au fost găsite de poliţişti şi au fost predate persoanei vătămate.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate cu suspectul în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

La data de 21 ianuarie a.c., lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală  10 Panciu au efectuat o perchezitie la domiciliul lui U. Nelu, din comuna Câmpuri, administratorul unei societăţi comerciale cu sediul în municipiul  Oneşti, judeţul Bacău. Cu  acestă ocazie s-au ridicat mai multe acte contabile şi s-a stabilit faptul că bărbatul a pus în circulaţie avize de însoţire primară a materialului lemnos fără a fi înregistrate în evidenţele contabile (societatea susmenţionată fiind în inactivitate fiscală de la începutul anului 2012).

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor  de fals în înscrisuri sub semnătură privată, tăiere ilegală de arbori şi furt material lemnos.

 

 

Eveniment rutier

 

La data de 21 ianuarie a.c., ora 07.00, pe str. Cuza Vodă din municipiul Focşani, poliţiştii l-au depistat pe  V. Mircea, de 38 ani, din comuna Vânători, în timp ce conducea un moped marca Piaggio neînmatriculat.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

 

Deces cercetat de poliţişti

 

La data de 21 ianuarie a.c., ora 22.17, poliţiştii focşăneni au fost sesizaţi despre faptul că B. Gheorghe, de 18 ani, din municipiul Galaţi, a fost găsit decedat în salonul de la Secţia Psihiatrie a Spitalului de Urgenţă Sf. Pantelimon Focşani, unde era internat. Din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu era coerent şi exista  riscul de autoaccidentare.

Cadavrul a fost transportat la SML Vrancea în vederea efectuării necropsiei.

 

 

 

 

Lasă un răspuns