Bunicul Didi i-a lăsat, nepotul Misăilă distruge

Filed under Politica

Situație absurdă la Focșani, aici unde, de trei ani de zile, primarul neputincios pesedist Cristi Misăilă nu este în stare să dea cheile și locuințele ANL din Democrației către chiriași. PSD este, astfel, în fața unei ”reușite” de nedorit: să distrugă o investiție în locuințe pentru tineri în valoare de aproape 3 milioane de euro. Și cum locuințele din Democrației stau și se degradează de trei ani, edilul nu e fudul până nu anunță că va începe noi construcții. Păi unde s-a mai pomenit  să te apuci de ceva nou când tu nu ești capabil să termini lucrările pe care ți le-a lăsat bunicul Didi?!

Cele 104 locuințe au fost finalizate în 2016 și de atunci stau goale pentru că Misăilă nu face aleile, trotuarele, locurile de parcare și nu trage iluminat stradal în cartier. În trei ani nu a pus nici măcar o pavelă!

Cum a mințit că va finaliza obeliscul din Piața Unirii până la 1 decembrie 2018, așa a mințit și cu privire la cartierul din Democrației: întâi a spus că în vara lui 2018 va da cheile, pentru ca apoi să promită că în primăvara acestui an. ”Iată, suntem în luna mai și nici gând să facă ceva pentru tinerii care așteaptă o casă. Agenția Națională pentru Locuințe a atenționat Primăria Focșani că dacă mai ține mult garsonierele nelocuite, tot ce se va degrada în ele va fi reparat pe cheltuiala municipalității. Cu alte cuvinte, incompetența caracatiței PSD va fi suportată tot din buzunarul nostru, al focșănenilor”, a precizat Alina Drumea, consilier municipal la Focșani.

Material comandat de PNL. Executat de SC Wikinews Consult SRL Focșani. Cod mandatar financiar: 41190007.

Lasă un răspuns