Acasă Comunicate de presa Buzau devine capitala off-road-ului romanesc

Buzau devine capitala off-road-ului romanesc

156
0
Reclama

In octombrie 2014 Buzau devine capitala off-road-ului romanesc

GTC Trophy 2014

Intre 2 si 5 octombrie, in statiunea Sarata – Monteoru din Buzau, se va desfasura GTC Trophy 2014, ultima etapa din Campionatul National de Off-road 2014. Organizata de clubul sportiv GTC MotorSport, competitia se va desfasura conform Regulamentului Comisiei Nationale de Off-road (C.N.O.R) si al Federatiei Romane de Automobilism Sportiv (F.R.A.S.).

Echipajele inscrise in competitie vor putea opta pentru 3 clase competitionale: Extrem, Open si Standard, fiecare clasa avand un anumit grad de dificultate. Lungimea medie a traseelor va fi de 50-70 km/zi. Trialul si probele speciale se vor desfasura intr-o zona special amenajata pentru public si presa, cu acces facil masinilor de strada si spectatorilor. Competitia se adreseaza atat sportivilor licentiati F.R.A.S., prin clasele Standard, Open si Extrem, cat si incepatorilor care isi doresc o cariera sportiva, prin clasa Standard.

Reclama

GTC Trophy 2014 este cea de a treia editia organizata de clubul sportiv GTC MotorSport. GTC Trophy 2013 a fost o competitie reusita, cu un numar mare de participanti, 104 sportivi, respectiv 52 echipaje care au concurat la cele 3 clase din concurs: Standard, Open si Extrem. Startul s-a dat in fiecare zi in mijlocul statiunii Sarata Monteoru, masinile plecand din minut in minut. S-au parcurs trasee de off-road cu un total de peste 500 km. Vremea frumoasa si traseele dificile au facut ca spectacolul sa fie deplin, atat pentru concurenti cat si pentru spectatori.

Nota cea mai mare obtinuta de catre GTC Trophy in clasamentul pe 2013 al etapelor de campionat de off-road din Romania vine ca o rasplata a muncii depuse, dar si ca o obligatie pentru editia 2014.

Mai multe informatii si detalii pe www.gtctrophy.ro si www.facebook.com./GTCtrophy

Afis-GTC-2014

Articolul precedentUrechesti: Panouri cu mesaje subliminale
Articolul următorSăpunaru vrea salvarea cercetării agricole românești

Lasă un răspuns