Acasă Coltul Juridic Cabinet Avocat Coltuc: conferinta de presa cu tema „Executarea silita din partea...

Cabinet Avocat Coltuc: conferinta de presa cu tema „Executarea silita din partea bancilor: o problema nationala”

221
0
Reclama

Marti, 23 septembrie 2014, incepand cu ora 11:00, in incinta Electromagnetica Business Park, Cabinet Avocat Coltuc organizeaza o conferinta de presa menita sa dezbata problema nationala a executarii silite din partea bancilor romanesti.

Speakerii conferintei, Av. Coltuc Marius Vicentiu, titular al Cabinetului si Av. Sturza Ioana, colaboratoare a Cabinetului de Avocat Coltuc, vor aborda urmatoarele teme de discutie:

Reclama

1.      Proiecte de lege cu impact asupra executarilor silite: http://www.voceatransilvaniei.ro/cseke-attila-spune-ca-proiectul-udmr-privind-creditele-valuta-sprijina-instantele-litigii/http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck.proiect?cam=2&idp=13785

2.      Metode de aparare si suspendare a executarii silite;

3.      Legislatia comunitara executari silite;

judecator cu ciocan4.      Clauzele abuzive si o eventuala actiune impotriva statului;

Daca sunteti jurnalist si doriti sa participati la conferinta, va rugam sa confirmati prezenta pana luni, 21.09.2014, ora 21:00, la adresa de e-mail: marketing@coltuc.ro sau la numarul de telefon: 0729097122.

Despre Cab. Av. Coltuc

Fondat in anul 2005, dupa o indelungata experienta in domeniu, Cabinet Avocat Coltuc a reusit sa se integreze pe deplin in piata juridica din Romania, oferind clientilor sai servicii profesionale prompte si eficiente. Departamente: recuperari creante, litigii, consultanta, registrul comertului, marketing si relatii cu clientii.

Persoana de contact:

Adelina Ghita

Tel: 0729097122

marketing@coltuc.ro

Website: www.coltuc.ro

Articolul precedentPrimele migrari din Vrancea: Trei consilieri locali de la Focsani s-au inscris in UNPR
Articolul următorPolitistii fac razii in trenuri
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns