Calculatoare la dispoziţia contribuabililor în sediul AJFP Vrancea

Filed under Eveniment

Contribuabilii care nu deţin un calculator personal sau nu dispun de o conexiune la Internet pot utiliza calculatoarele destinate auto-servirii din cadrul A.J.F.P. Vrancea şi a unităţilor fiscale subordonate, pentru a-şi crea cont în Spaţiul Privat Virtual (SPV) şi pentru a beneficia şi de alte servicii electronice puse la dispoziţie de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, înclusiv pentru depunerea Declaraţiei Unice.

 La parterul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Vrancea  din B-dul Independenţei nr. 24 sunt puse la dispoziţia contribuabililor trei astfel de calculatoare, prin intermediul cărora  contribuabilii pot accesa serviciile puse la dispoziţie de către Agenţia Naţională de Administare Fiscală sau pot  depune “Declaraţia unică privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice”. 

Reamintim contribuabililor că termenul limită de depunere a Declaraţiei Unice este 31 iulie 2019.

În condiţiile în care contribuabilii au nevoie de ajutor, la cerere, aceştia pot vor fi îndrumaţi direct de către inspectorii fiscali în vederea îndeplinirii obligaţiilor fiscale la camera 302, aflată la etajul III al instituţiei.

 Subliniem faptul că aceste calculatoare sunt destinate exclusiv accesării serviciilor electronice puse la dispoziţie contribuabililor de către Agenţia Naţională de Administare Fiscală şi Ministerul Finanţelor Publice.

Compartiment comunicare

Lasă un răspuns