Acasă Social Campanie de colectare încheiată cu tombolă

Campanie de colectare încheiată cu tombolă

208
0
Reclama

Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec, în parteriat cu Primăriile Adjud, Mărăşeşti, Odobesti şi Panciu, a dat startul la primele acţiuni de colectare de anul acesta din Vrancea, în cadrul campaniei “Locul deşeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare!”. Acţiunile de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE) au loc cu sprijinul partenerilor Bosch, Candy, Carpatcement şi SKIL. După o primă acţiune în Focşani, mâine, între orele 10.00 – 17.00, locuitorii din localitatile Adjud, Mărăşeşti, Odobesti şi Panciu, dar şi din localităţile limitrofe, au la dispoziţie mai multe puncte de colectare a deşeurilor. „Toţi participanţii la colectare vor fi înscrişi automat la o tombolă cu premii. Locuitorii din Adjud au şansa de a câştiga 5 cuptoare cu microunde, 15 maşini de găurit şi 5 maşini de tuns iarba, oferite de partenerii Bosch, Candy si SKIL. La Mărăşeşti, partenerii Candy şi SKIL oferă 5 cuptoare cu microunde şi 15 maşini de găurit. De asemenea, Candy şi SKIL premiază locuitorii din Odobeşti cu 5 cuptoare cu microunde şi 15 maşini de găurit. Deponenţii din Panciu pot câştiga unul dintre următoarele premii: 6 cuptoare cu microunde şi 15 maşini de găurit”, anunţă organizatorii.

 

Reclama

Pentru Municipiul Adjud au fost puse la dispoziţie puncte de colectare la Casa de Cultură „Tudor Vornicu”, Şcoala Generală nr. 2, Cartier Burcioaia – Parc Burcioaia, Adjudu-Vechi – Căminul Cultural şi Siscani – Şcoala Generală. În Mărăşeşti deşeurile pot fi duse la Casa de Cultură, Primărie, Călimanești – Şcoala Generală, Haret – Şcoala Generală şi Pădureni – Şcoala Generală. În Odobeşti sunt patru astfel de centre, în Parcul Civic, Liceul ”Duiliu Zamfirescu”, Parc – Zona Supuşi şi în Cartier Unirea. Cele mai multe puncte de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice vor fi în Panciu, respectiv la Casa de Cultură, Liceul Tehnologic A.I. Cuza, Primărie, Spitalul Orăşenesc Panciu, Căminul Cultural din Cartierul Satu Nou, Centrul de reabilitare a persoanelor cu handicap – Cartier Crucea de Jos, Şcoala Generală – Cartier Dumbrava, Şcoala Generală – Cartier Crucea de Sus, dar şi în Cartier Neicu.

 

Cei care doresc să renunţe la echipamentele grele ori voluminoase beneficiază de preluarea gratuită de la domiciliu. Pentru detalii suplimentare sau programări, cetăţenii pot suna, până sâmbătă, 18 iunie, între orele 8.00 – 16.00, la numerele de telefon: 0732 627 179 pentru Adjud, 0736 163 036 pentru Mărăşeşti, respectiv 0737 309 151 pentru Odobeşti şi Panciu”. Detaliile despre programul campaniei de mediu şi regulamentul tombolei pot fi consultate pe www.rorec.ro.

Lasă un răspuns