Acasă Eveniment Caravana BookLand poposeste la Focsani!

Caravana BookLand poposeste la Focsani!

247
0
Reclama

Caravana BookLand se va deschide marti, 25 septembrie, in Centrul Comercial Promenada Mall din Focsani, unde va ramane pana la sfarsitul saptamanii: duminica, 30 septembrie. Ineditul targ urban de carte BookLand te asteapta la mall, la tine in oras, cu o multime de surprize, oferte speciale, tombole si promotii, la playlistul de peste 9000 de titluri de carte, muzica, film si jocuri, de la cele peste 70 de edituri participante, pe care il are pregatit.

Ne bucuram nespus ca in acest an Caravana Bookland va poposi pe Galeria Promenada Focsani, cu atat mai mult cu cat luna septembrie este o luna aniversara pentru noi. Ne dorim astfel ca evenimentul sa reprezinte unul din darurile pe care le oferim vizitatorilor la aniversarea celor patru ani de la deschiderea centrului comercial Promenada Focsani. Suntem convinsi ca “popasul” caravanei Bookland in orasul nostru va starni interesul focsanenilor, mari iubitori de carte si cultura. Va asteptam cu mult drag si suntem siguri ca in urma raspunsului pozitiv primit, vom repeta actiunea si anul urmator”, a declarat Alina Lungu, specialist marketing Promenada Focsani.

Reclama

BookLand aduce cartea, cultura si arta acolo unde oamenii sunt deja! Iubitorii de evenimente culturale si nu numai, sunt asteptati cu expozitii de pictura, sculptura si seri de lectura publica, chiar acolo unde isi fac si cumparaturile: in Promenada Mall, ca sa nu se abata prea mult din drum.

Ne aflam pentru prima data la Focsani, si cum se spune in fotbal, „speram sa facem o figura frumoasa”, sa satisfacem dorinta de lectura a focsanenilor, speram sa nu-i dezamagim. Venim cu peste 9000 de titluri de la peste 70 de edituri, deci o oferta consistenta de carte, muzica, film si jocuri. Ii asteptam pe booklanderii focsaneni la Promenada Mall, de marti, 25 septembrie, pana duminica, 30 septembrie, cu promotii, concursuri si multe alte surprize, a declarat Sorin Lucaci, coordonator Caravana BookLand.

 

Te asteptam cu drag in Promenada Mall sa-ti iei portia de cultura! Povestea continua.

“BookLand vine acolo unde oamenii sunt deja. Nu-i cheama, ci ii urmeaza!”

Despre BookLand

Caravana BookLand

Caravana BookLand este cel mai inedit targ de carte, muzica, film si jocuri, aflat la a 2-a editie, prezent pe parcursul anului 2012 in 39 de orase din tara, timp de 42 de saptamani.

Conceptul BookLand este unul inovator, atat prin aria geografica de acoperire, cat si prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeasi umbrela. BookLanderii sunt asteptati cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale si momente de exceptie in principalele centre comerciale din Romania, precum si in cadrul librariei on-line www.book-land.ro

Libraria online www.book-land.ro

Sub aceeasi umbrela, BookLand integreaza si libraria on-line – www.book-land.ro – portal ce ofera cele mai noi titluri, recomandari, promotii si oferte speciale in materie de carte, muzica, film, jocuri, cadouri si birotica, fiind la dispozitia vizitatorilor sai si dupa ce Caravana BookLand a plecat catre o noua destinatie.

 

Lasă un răspuns