Acasă Social Casa de avocatura COLTUC lanseaza primul site juridic 3D din Romania

Casa de avocatura COLTUC lanseaza primul site juridic 3D din Romania

205
0
Reclama

Incepand cu data de 23 noiembrie 2011, Casa de avocatura COLTUC va lansa o noua versiunea a site-ului juridic. Prezentand multiple imbunatatiri grafice si de structura, site-ul a fost creat atat in flash, cat si in 3D.

Reclama

Ce gasim pe singurul site juridic in 3D?

 

Pentru a eficientiza comunicarea cu potentialii clienti si pentru a veni in intampinarea nevoilor acestora prin furnizarea mai multor informatii, Casa de avocatura Coltuc a modificat site-ul de prezentare, aducand numeroase imbunatatiri. Restructurarea sectiunilor site-ului urmareste sa faciliteze experienta pe site, precum si sa o imbunatateasca prin intermediul informatiilor legislative utile oferite. Acest lucru este realizat prin noua sectiune “Cunoaste legea”, unde vizitatorii pot accesa ultimele stiri din diferite domenii ale dreptului.

 

O alta noutate pentru o casa de avocatura este si invtiatia deschisa adresata vizitatorilor site-ului de a intra in contact cu avocatii prin intermediul conturilor de Facebook, Twitter sau LinkedIn.

 

De asemenea, din noua versiune a site-ului nu lipsesc noutatile legislative pe care avocatii colaboratori ai C.A.Coltuc le ofera cetatenilor romani prin intermediul articolelor si aparitiilor video din mass-media. Toata experienta online este imbogatita de prezenta blog-ului care ofera in continuare interactivitatea necesara consolidarii relatiilor cu cititorii.

 

“Aceasta schimbare era necesara intr-un mediu online aflat intr-o continuua si rapida dezvoltare tehnologica. Prin intermediul tehnologiei flash combinata cu cea 3D, precum si prin restructurarea categoriilor site-ului am incercat sa transformam experienta vizitatorilor nostri intr-una cat mai placuta si utila. Pe site vor gasi atat informatii despre Casa de avocatura Coltuc si serviciile pe care le ofera, precum si noutati legislative diverse.”, sustine av. Coltuc Marius, titularul Casei de avocatura Coltuc.

Despre Casa de avocatura Coltuc

Fondata in anul 2005, dupa o indelungata experienta in domeniu, Casa de Avocatura Coltuc a reusit sa se integreze pe deplin in piata juridica din Romania, oferind clientilor sai servicii profesionale prompte si eficiente. Departamente: recuperari creante, litigii, consultanta, registrul comertului, marketing si relatii cu clientii.

Lasă un răspuns