Acasă Social COLONELUL BALLA VIOREL CAMPION LA ȘAH

COLONELUL BALLA VIOREL CAMPION LA ȘAH

226
0
Reclama

În perioada 10.08 – 14.08.2015, Asociația Sportivă a Pompierilor din România a organizat, în localitatea Mangalia, județul Constanța, etapa finală a Campionatului de șah “Cupa A.S.P.R.” ediția 2015. La această etapă finală au participat 14 concurenți ce s-au calificat după ce au fost declarați câștigători în urma desfășurării etapelor zonale, la care au participat reprezentanți ai tuturor inspectoratelor pentru situații de urgență.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Anghel Saligny” al județului Vrancea a fost reprezentat de colonelul Balla Viorel, prim adjunctul inspectorului șef, care s-a întors de la această competiție cu locul I, podiumul fiind ocupat în continuare de Csaszar Attila – I.S.U. Mureș locul II și Nechifor Marius – I.S.U. Brăila locul III.

Reclama

După această competiție organizată la nivel I.G.S.U., urmează să se desfășoare etapa finală pe minister, la această etapă participând câștigătorii etapelor finale ce au avut loc la nivelul fiecărei structuri a Ministerului Afacerilor Interne.

         Informare de presa

Lasă un răspuns