Acasă Politica Comportament de vataf pe mosie – „Legea” lui Bacinschi nu se aplica...

Comportament de vataf pe mosie – „Legea” lui Bacinschi nu se aplica pentru el – comunicat de presa APV

203
0
Reclama

Alianta Pentru Vrancea condamna comportamentul duplicitar si mincinos al primarului USL Decebal Bacinschi care, dupa ce a impus interzicerea afisajului electoral in Focsani, a tapetat azi noapte blocurile din Focsani cu afisele sale si ale USL.

 

Reclama

Pentru Bacinschi si USL, disperarea ca vor pierde controlul asupra patrimoniului municipiului Focsani este mai mare decat mentinerea aparentei ca respecta niste reguli pe care tot ei le-au impus.

 

Oamenii mi-au trimis pe mail fotografii ale afiselor cu care s-au trezit de dimineata cand au mers la serviciu. Sunt indignati de modul in care primarul de 12 ani Bacinschi incalca toate principiile unei competitii electorale corecte. Asta este Primaria lui Bacinschi – regulile sunt reguli numai cand este vorba de altii, cand este vorba despre ei, cei de la USL, nu se aplica. Dar focsanenii sunt mai informati si mai destepti decat ii crede Bacinschi si vor taxa la vot acest tip de comportament „, a declarat Alin Trasculescu.

 

Reamintim faptul ca, in urma cu doar o saptamana, cele cateva materiale electorale ale Aliantei pentru Vrancea, montate pe blocuri cu acordul proprietarilor, au fost demolate de primarul Decebal Bacinschi sub pretextul ca in Focsani nu este permis afisajul electoral in afara locurilor special amenajate. Pentru a-si pune in aplicare planurile si a-i constrange pe locatari sa-i permita accesul in imobile, primarul USL nu s-a ferit sa apeleze la un adevarat desant format din Politie, Jandarmerie si chiar la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta. Acest lucru, in timp ce cartiere intregi ale orasului erau inundate ca urmare a ploilor torentiale.

 

Iata cum „respectul” pe care il cere altora Decebal Bacinschi este de fapt doar politica pumnului in gura pusa celor care ii ameninta scaunul de primar. Pentru el si USL, legile pe care le impune focsanenilor nu se aplica.

 

 

Lasă un răspuns