Acasă Politica Comunicat de presa _ 1.000 de tineri liberali sunt pregătiți pentru...

Comunicat de presa _ 1.000 de tineri liberali sunt pregătiți pentru a fi promotorii instituțiilor europene în România

24
0
Reclama

Aşa cum opinia publică a fost informată Tineretul Național Liberal și Cluburile Studențești Liberale, alături de partenerii European Liberal Forum și Institutul de Studii Liberale, au lansat, pe 22 septembrie, „Programul Național de Promovare a Instituțiilor Europene” care include 20 de seminarii cu tema „Instituțiile Uniunii Europene – Roluri și Responsabilități”. Programul răspunde necesității de cunoaștere a instituțiilor și mecanismelor de funcționare a Uniunii Europene, având în vedere amplificarea continuă a relațiilor dintre România și celelalte state membre. Scopul acestui Program este pregătirea unui număr de aproximativ 1.000 de tineri cu privire la aspectele fundamentale pe care le implică faptul că România este membră a Uniunii Europene. Coordonatorul Programului este senatorul Cristian David – Directorul Institutului de Studii Liberale.

Pentru judeţele Buzău şi Vrancea, un astfel de seminar s-a desfăşurat în municipiul Buzău, sâmbătă 8 octombrie 2011. Delegaţia tinerilor liberali vrânceni care a participat la seminar a fost condusă chiar de preşedintele TNL Vrancea Adrian Buruiană, alături de alţi membri din conducerea organizaţiei de tineret : Ciprian Epure – preşedintele TNL Focşani, Marius Cantaragiu – preşedintele TNL Adjud, Marius Băiţelu – preşedintele TNL Boloteşti, Alin Dobre, Bogdan Constantin, Andreea Tatu, Cătălin Mocanu, Ana Ferentz, Răzvan Baciu şi alţii.

Reclama

În urma acestui Program, cei peste 1.000 de participanți la nivel naţional vor fi în măsură ca, la rândul lor, să transmită și altor tineri informații esențiale legate de instituțiile europene.

 

Biroul de presă PNL Vrancea

 

Articolul precedentAngajat al ITRSV reținut de polițiști
Articolul următorPrefectul a ținut seamă de doleanțele deputaților PDL
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns