Comunicat de presă _ Deputații PDL îi cer prefectului să rezolve problema căldurii în Focșani

Filed under Politica

Presedintele PDL Vrancea, deputatul Alin Trasculescu si prim-vicepresedintele PDL Vrancea, deputatul PDL de Focsani Razvan Mustea, solicita implicarea de urgenta a Institutiei Prefectului in rezolvarea problemei energiei termice din Focsani.

 

Avand in vedere lipsa de interes a Primariei si a Consiliului Local fata de aceasta tema, PDL Vrancea considera necesara medierea Prefecturii Vrancea intr-o dezbatere care sa aduca laolalta toti factorii interesati: autoritati publice locale, conducerea ENET, reprezentanti ai ANRE si ANRSC, presedinti si administratori ai asociatiilor de proprietari.

 

– Cat de umflat artificial este pretul de 399,21 lei/gigacalorie, aprobat de primarul Bacinschi si consilierii PSD si PNL in sedinta din 4 octombrie a.c?

– Pot cetatenii din Focsani sa plateasca ineficienta municipalitatii in eliminarea pierderilor din centrala termica si din reteaua de distributie si transport?

– Exista vreo legatura intre tariful la energie termica promovat de Primaria Focsani si gradul de suportabilitate din partea populatiei?

– Au avut vreun efect in facturile la caldura ale focsanenilor investitiile enorme facute la ENET Focsani?

– Cat de corect au fost cheltuiti banii alocati de Guvern si din bugetul local pentru reabilitarea ENET?

 

Acestea sunt doar cateva din intrebarile la care asteapta raspuns din partea autoritatilor locale peste 35000 de focsaneni care depind direct de sistemul centralizat de incalzire si de ENET Focsani.

 

Consecvent pozitiei sale exprimate in nenumarate randuri, PDL Vrancea se pronunta categoric impotriva scumpirii tarifului la caldura pentru populatie pana la pretul de integral de productie, transport si distributie practicat de ENET Focsani, in valoare de 399,21 lei.

 

 

PDL Organizatia Vrancea

Biroul de Presa

 

Lasă un răspuns