Acasă Comunicate de presa Comunicat de presă – Balul Balurilor Bobocilor 2013

Comunicat de presă – Balul Balurilor Bobocilor 2013

48
0
Reclama

Comunicat de presă

Balul Balurilor Bobocilor 2013

Reclama

Consiliul Județean al Elevilor Vrancea, cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean, a organizat vineri, 22 martie, Balul Balurilor Bobocilor. Acesta s-a desfășurat la Casa de Cultură a Sindicatelor „Leopoldina Bălănuță”, începând cu ora 17:00.

Balul Balurilor Bobocilor

Elevii din majoritatea liceelor din județ s-au adunat pentru a-și susține favoriții. Pentru titlurile de Miss și Mister au concurat șase perechi, acestea reprezentând Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza”, Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu”, Liceul Pedagogic „Spiru Haret”, Liceul cu Program Sportiv, Liceul de Arte „Gheorghe Tattarescu” şi Colegiul Tehnic „Ion Mincu”.

prezentatorii BBBEvenimentul a fost prezentat de Alexandru Munteanu (președintele Consiliului Județean al Elevilor Vrancea în mandatul 2010-2011) și Florentina Terțiu (Director al Departamentului Avocatul Elevului, mandatul 2011-2012), aceștia antrenând galeriile în susținerea participanților. De asemenea la finalul spectacolului a fost acordat un premiu pentru cea mai bună galerie. Această atmosferă minunată în care elevii își aclamau favoriții, a durat aproximativ două ore și jumătate. După finele acestor ore, juriul, compus din doamna profesor Lidia Dumbravă (Inspectoratul Școlar Județean), Valentina Tănase (Consiliul Județean al Elevilor), Gabriela Dima (Fundația „Cartea Călătoare”), Apostu Vasile (Digital Copy Center) şi un manager independent Oriflame, a stabilit clasamentul final.

602199_532917190064803_1191509086_n (1)

Astfel, titlul de Miss a Balului Balurilor Bobocilor a mers către Lupu Leica Melisa, iar cel de Mister către Florin Toader, ambii reprezentând Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza”. Miss și Mister Popularitate au fost desemnați Ramona Micu și Adelin Marcu, de la Liceul Pedagogic „Spiru Haret”, iar titlurile de Miss și Mister Eleganță au fost câștigate de Roxana Gălățanu și Iulian Fotache, elevi ai Colegiului Economic „Mihail Kogălniceanu”. Totodată, Liceul Pedagogic „Spiru Haret” a câștigat concursul de galerii.

Participanții au fost supuși la patru probe. Prima a constat în mersul de zi, participanții defilând în aplauzele și aclamațiile spectatorilor. A doua probă a fost cea de perspicacitate, fiecare pereche a fost pusă să interpreteze un text la prima vedere, transmițând diferite emoții. În cadrul probei de originalitate participanții au impresionat prin teatru și dans, urmând ca la final, în cadrul celei de-a patra probe și anume mersul de seara, aceștia să impresioneze prin stil și eleganță.

asasa

Evenimentul a fost realizat cu ajutorul următorilor sponsori: Pandora, Ladies Store, Oriflame, Salonul MIO, My Wedding Studio, Laguna, Hyundai Helios Service și Digital Copy Center. De asemena, filmulețul de prezentare al participanților a fost realizat de Hulubă Florin de la Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu”, iar pozele sunt realizate de Doru Ionuț de la Liceul Pedagogic „Spiru Haret”.

 

 

Biroul de presă al

Consiliului Județean al Elevilor

Vrancea

 

 

Contact:                                                                                                                                              

Cristian Gîrneață, președinte Consiliul Județean al Elevilor Vrancea

E-mail: cristian.garneata@consiliulelevilor.org;

Telefon: 0763396409

 

Codrin Bostan, director la departamentul Mobilitate, Informare, Formare și Consiliere Consiliul Județean al Elevilor Vrancea

E-mail: tudorcodrin@yahoo.co.uk;

Telefon: 0731534414

 

Articolul precedentCOMUNICAT DE PRESA – Spitalul Judetean de Urgenta „Sf Pantelimon” Focsani
Articolul următorMilionarul Liviu Jitea rămâne în arest
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns